Vakantiekilo’s….

  -   Colts
Of andere redenen om te trainen? BenB Health Care is the place to go!

Het zal niemand ontgaan zijn dat zich in ons clubhuis een ruime en moderne fitnessruimte bevindt. Minder bekend is wellicht dat deze voor iedereen – HRC spelers, leden en niet leden – toegankelijk is. De fitnessruimte bevindt zich op de begane gronden is in gebruik door B&B Healthcare. B&B Healthcare beschikt over ervaren fysiotherapeuten met een bijzonedre expertise op het gebied van sportblessures en over enkele “strength and condition” trainers, die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van trainingsschema’s en het begeleiden van sporters middels kracht- en conditietrainingen.

Vakantiekilo’s, goede voornemens of aan andere reden om nu eens echt aan je lijf te werken of wil je gewoon graag sporten onder professionele begeleiding, loop dan eens bij ze binnen of neem contact op (085 – 301 15 05, info@benbhealthcare.nl)!

Voor HRC leden zijn er overigens speciale aanbiedingen. Aanmelden gaat heel eenvouding. Via deze LINK kom je meteen op het daarvoor ingerichte deel van de B&B de website.

HRC JEUGD (Junioren en Colts)
De visie van B&B Healthcare is “leven is bewegen” en is toepasbaar op alle leeftijden. Oók voor de jeugd is functioneelcsporten verantwoord maar ook enorm belangrijk voor de ontwikkeling. Speciaal voor de jeugd – zowel Junioren als Colts – hebben B&B daarom een speciaal ontworpen krachtprogramma ontwikkeld. Dit programma legt een geweldig fundament voor krachttraining tijdens het vervolg van de rugby carrière (als Senior).
– Fitness abonnement jeugd HRC dat maandelijks opzegbaar is kost €35,- per maand
– Jaar Fitness abonnement HRC jeugd (niet opzegbaar) €395,- per jaar

SENIOR HRC-leden (niet selectie)
Naast een abonnement voor de HRC-jeugd biedt B&B ook een abonnement voor zowel HRC (Senior) leden als andere bezoekers van de Haagsche Rugbyclub van 18 jaar en ouder. Dit kunnen ouders, verzorgers, maar ook vrijwilligers zijn. Ook voor hen is het ons doel om meer uit het sporten
te halen dan gemiddeld. Door de juiste begeleiding en adviezen worden individuele doelen nagestreefd. Dus wil je efficiënt én verantwoord fitnessen onder professionele begeleiding inclusief individuele krachtschema’s en evaluatiemomenten? B&B!
– Onbeperkt fitness voor HRC-leden €42.75,- per maand
– Onbeperkt fitness voor niet leden €47.50,- per maand.

Tot slot nog even de voordelen van B&B op een rij:
• Je bent vrij om te komen sporten wanneer het jou uitkomt;
• Er is altijd een sportfysiotherapeut of krachttrainer aanwezig;
• Individuele krachtschema’s en evaluatiemomenten;
• Sportspecifieke en persoonlijke begeleiding;
• Je kunt ook met vrienden/teamgenoten sporten;
• Besloten fitnessruimte waar je niet hoeft te wachten op bezette apparaten


Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement