Together

Bij HRC is er voor iedereen een taak die aansluit bij ieders specifieke talenten. Sterker nog, de rugby-cultuur waarin saamhorigheid en broederschap een belangrijke rol speelt, gaat er van uit dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan onze mooie club. Daarbij HRC is een vereniging en ook daaruit volgt dat we het samen – verenigd – moeten doen.

Genoeg reden dus om je aan te melden om een van de onderstaande taken op te pakken, nog los van het feit dat het ook leuk en gezellig is om iets voor en met HRC(ers) te doen!

HRC is op dit moment op zoek naar vrijwilligers die de club willen helpen als:

• Voorzitter Sponsor Commissie
  • Wedstrijdsecretaris Senioren (vacant per seizoen ’24-‘25). Meer informatie over deze functie vind je HIER.
  • Vertrouwens Contact Persoon. Meer informatie over deze functie vind je HIER. En het is goed te vermelden dat we, bij gelijke geschiktheid, voorkeur hebben voor een mannelijke VCP, naast Saskia Wesselius, zodat we iedereen een passend vertrouwd oor kunnen bieden.

We hopen snel van je te horen! Meld je per mail bij voorzitter@haagscherugbyclub.nl als je geïnteresseerd bent in de VCP functie, senioren@haagscherugbyclub.nl als je in de markt ben om het wedstrijdsecretariaat Senioren te gaan bemensen en penningmeester@haagscherugbyclub.nl voor de voorzitter Sponsorcommissie

En mocht er niets passends voor je tussen de hierboven opgesomde openstaande vacatures staan, aarzel niet om ook een mailtje te sturen naar de secretaris (secretaris@haagscherugbyclub.nl), een van de andere bestuursleden aan te spreken, je licht op te steken bij een van de commissies, of een teammanager aan zijn of haar jasje te trekken, want er is altijd wat te doen en we vinden het leuk als je erbij komt.