Vacature Clubmanager

  -   Nieuws
HRC
Communicatief, all-round en gedreven

De Haagsche Rugby Club

De Haagsche Rugby Club (HRC) is de grootste rugbyclub van Nederland met een groot aantal fanatieke leden en een grote groep trouwe mensen en bedrijven die de club een warm hart toedraagt.

Sinds de oprichting in 1932 heeft de club altijd meegedaan in de top van het vaderlandse rugby. HRC heeft in zijn bestaan diverse malen titels behaald met het eerste team in de hoogste competitie van Nederland. HRC is ook al generaties 1 van de hofleveranciers voor spelers voor het Nederlands team.

Helemaal imposant is het aantal titels dat HRC elk jaar weer in de wacht sleept in de jeugd, over alle leeftijdscategorieën heen.

HRC is meer dan alleen een sport voor velen, het is ook echt een levensstijl.

Al met al is HRC een begrip in de regio met een goede reputatie. De sport en bijbehorende discipline, vriendschappen en levensstijl worden als zeer aantrekkelijk gezien. HRC wordt ook maatschappelijk vaak als voorbeeldfunctie benoemd. We mogen daarom elk jaar weer rekenen op een stevige groei in aantal leden.

We willen in die groei bovengenoemde kwaliteit en plezier borgen en verder uitbouwen. Daarom investeert de club serieus in trainers, coaches, begeleiders, vrijwilligers en faciliteiten. Voor meer info, kijk op www.haagscherugbyclub.nl.

Om de Haagsche Rugby Club naar een nog hoger niveau te tillen zoeken we een Clubmanager.

Taakomschrijving en verwachtingen

Als clubmanager ben je het eerste aanspreekpunt voor de vaste gebruikers (Villa Bloom BSO/huiswerkbegeleiding, Q’s Horeca en B&B fysio & fitness) en andere partijen die op vaste basis gebruik maken van ons clubhuis en of terrein dan wel aan HRC diensten leveren. Denk aan De Haagse Harde Leerschool, Touch Rugbyers, Jeu de Boulers, Vrije School, ons schoonmaakbedrijf, Bernardusschool, afdeling Groenvoorziening van de gemeente Den Haag etc.

Maar natuurlijk ben je ook aanspreekpunt voor onze leden. Ze kunnen bij jou terecht voor diverse vragen. Je bent dan ook goed op de hoogte van wat er speelt op HRC. Indien nodig vertegenwoordig je HRC extern bij clubzaken zoals bij overleggen met gemeente en buurtverenigingen. Intern sluit je, wanneer nodig, aan bij bestuurs- en commissievergaderingen.

Als eerste aanspreekpunt sta je communicatief sterk in je schoenen. Je beheert de clubmanager e-mailbox die ook vaak door externen wordt gebruikt voor opvragen informatie over HRC. Je bent in die zin dus ook het digitale visitekaartje van onze club. Verder verdeel je de post en beheer je de clubagenda. Deze clubagenda dient altijd up-to-date te zijn zodat in 1 oogopslag duidelijk is of onze velden en of clubhuis beschikbaar zijn voor intern of extern gebruik. Ook rondom het clubhuis dient de communicatie op orde te zijn. Denk hierbij aan de rookvrij borden, verwijzingsborden voor bezoekers etc.

Als clubmanager verricht je ook voorkomende (eenvoudige) kluswerkzaamheden; denk hierbij aan reparaties en onderhoud van installaties en apparaten. Maar ook het keuren van velden, het zorgdragen dat periodiek lijnen op het veld worden gezet en de reiniging van reclameborden. De zwaardere / specialistische werkzaamheden dienen in overleg met het bestuurslid facilitair extern te worden uitgezet. Als clubmanager ben je tevens verantwoordelijk voor het “sleutelbeheer” van het clubhuis.

Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en houdt van veel afwisseling in je werk. Je bent sterk in het coördineren van werkzaamheden en houdt het overzicht in alle zaken die uitstaan en moeten gebeuren. Je bent gastvrij en enthousiast en wordt er blij van als alles goed geregeld is voor de leden en gasten van de club. Je bent communicatief vaardig, zowel in woord als in geschrift.

We nodigen ook mensen zonder rugby achtergrond uit om te reageren. Affiniteit met rugby is wel van belang.

Ons aanbod

Een mooie en afwisselende functie waarin je het verschil kan maken voor de grootste rugbyclub van Nederland en haar enthousiaste leden. Werken binnen een sportieve, professionele en gezellige sfeer in een prachtig nieuw clubhuis. Je komt te werken op basis van een overeenkomst van opdracht (ZZP overeenkomst).

De overeenkomst wordt aangegaan per rugbyseizoen dus t/m juni 2019 en eventueel daarna van eind augustus 2019 t/m juni 2020. Een initiële inschatting is dat de opdracht 25 uur per week zal vereisen. De uurvergoeding zal marktconform zijn.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je reactie voorzien van referenties, korte motivatie en indicatie van je uurtarief naar facilitair@haagscherugbyclub.nl. Reacties ontvangen wij graag uiterlijk maandag 25 februari 2019.

Vragen?

Neem contact op met Floris van de Velde via mail of bel 06-41827678

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement