Vacature: bestuurslid Senioren

-   Dames
vacature bestuurslid senioren
HRC is een vereniging, dat wil zeggen dat we het samen doen en allemaal ons steentje bijdragen....Is dit een taak die bij jou past?!

HRC is op zoek naar een bestuurslid Senioren! Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die deze bestuurstaak op zich wil nemen. In deze leuke en uitdagende functie kan je een waardevolle bijdrage leveren aan de club. Het is een nieuwe functie die geschikt is voor iemand die de verbinder wil zijn tussen senioren en het bestuur.

Het bestuur van HRC zoekt een nieuw bestuurslid die de senioren vertegenwoordigt. De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op de niet-technische aspecten van rugby, deze zijn primair de verantwoordelijkheid van de Director of Rugby. Als aanspreekpunt van de senioren ben jij de link tussen bestuur en spelers, zijn er zaken die voor onze senioren teams spelen, zoals nieuwe materialen, trainingsmogelijkheden e.d. dan kunnen zij hiervoor bij jou terecht als aanspreekpunt. Ook ben je degene die de aanjager wordt voor social events die door de senioren georganiseerd kunnen worden, feesten, partijen, diners etc. Aangezien het hier om een nieuwe functie gaat heeft het aanstaande bestuurslid Senioren ook ruimte om invulling te geven aan de functie.

• Sociaal persoon
  • Moet tussen de senioren staan
  • Begaan met het reilen en zeilen van de selecties
  • Neemt het voortouw met organiseren van evenementen