Vacature bestuurslid Senioren

-   Dames
best practice
HRC zoekt een nieuw bestuurslid Senioren!

In deze leuke en uitdagende functie kan je een waardevolle bijdrage leveren aan de club. Het is de functie die de verbinding legt tussen Senioren spelers & speelsters op het veld en het bestuur.

De werkzaamheden van ons bestuurslid Senioren zijn voornamelijk gericht op de niet-technische aspecten van het rugby. (De rugbytechnische zaken zijn immers primair de verantwoordelijkheid van ons Hoofd Technische Commissie).

Als aanspreekpunt van de senioren ben jij zoals gezegd de link tussen bestuur en spelers; zijn er zaken die voor onze seniorenteams spelen, zoals nieuwe materialen, trainingsmogelijkheden e.d. dan kunnen zij hiervoor bij jou terecht als aanspreekpunt. Daarnaast zal je de spelersraad voorzitten, hierin zit een vertegenwoordiger uit ieder seniorenteam. Ook ben je de aanjager van social events die door en voor de Senioren georganiseerd kunnen worden (feesten, jaarsluiting, de Super Saturdays & Sundays, bbq’s, diners, etc). Overigens heeft het bestuurslid Senioren ook zeker ruimte om – in overleg met de rest van het bestuur – verder invulling te geven aan de functie.

Samenvattend; we zoeken een:

• sociaal persoon;
  • die tussen de senioren staat;
  • die goed in staat is de input van de verschillende teams te verzamelen met hulp van de spelersraad
  • en die ook het voortouw neemt bij organiseren van evenementen.

Heb je interesse? Neem contact op met de secretaris Melcher de Bosch Kemper via secretaris@haagscherugbyclub.nl of met de voorzitter Sebastiaan ten Hagen via voorzitter@haagscherugbyclub.nl