Unieke tombola tijdens lustrumreceptie

tombola

HRC heeft sinds jaar en dag een sterke band met de studentenrugbylcubs uit Delft en Leiden. Veel van onze jeugdleden die gaan studeren in Leiden en Delft gaan rugbyen bij DSR-C en LSRG om vaak later weer terug te keren op het oude HRC-nest.

Komende zaterdag zullen teams van LSRG op HRC tegen elkaar spelen om ons lustrum luister bij te zetten. Ons derde team speelt in competitieverband tegen LSRG 1 en de Oude Meesters zullen het opnemen tegen een team van het Oud-LSRG. Deze wedstrijd wordt tevens gespeeld ter nagedachtenis – met een minuut stilte voor aanvang van de wedstrijd – aan oud-LSRG prop Jan Willem Koeleman die op 54-jarige leeftijd op 29 oktober j.l. is overleden.

Het LSRG heeft het idee opgevat om een tombola te organiseren zoals zij sinds een groot aantal jaren bij elke thuiswedstrijd doen. Behalve HRC (clubhuis) en het LSRG (bijdrage aan hun jaarlijkse trip), zal ook de Stichting Vlinderkind van Jack van Zijp, oud-lid van HRC en LSRG, delen in de opbrengst van de tombola. De naam Vlinderkind refereert aan de huid van de kinderen die zo teer is als de vleugels van een vlinder. Stichting Vlinderkind ondersteunt het onderzoek naar de genezing van EB financieel, genereert bekendheid en zet zich op allerlei manieren in om de kwaliteit van leven voor mensen met EB te verbeteren.

Het LSRG en HRC zullen beiden items ter beschikking stellen voor de tombola. Vanuit HRC zal worden verloot:

1. 1x Lustrum stropdas
  2. 1x Lustrum speld
  3. 1x Lustrum rugby bal maat 4
  4. 1x Lustrum rugby bal maat 5
  5. 2x HOODY maat XL en XXL
  6. 1x Lustrumboek

Prijs voor de loten:

• 1 lot voor €1
  • 6 loten voor €5
  • 12 loten voor €10
  • 25 loten voor €20

De tombola zal halverwege de receptie worden gehouden.