Uitverkocht

-   HRC 1
Kaarten HRC 1 tegen Haarlem 1 uitverkocht

Corona en competitie is een uitdaging. Afgelopen vrijdag werden we nog opgeschrikt door Rutte die voor rode gebieden een maximum van 50 personen binnen en buiten aankondigde. Gelukkig bleek begin deze week dat er nog steeds maximaal 250 mensen welkom zijn om de competitiestart van HRC 1 mee te maken, maar dat is wel het absolute maximum! Het liefst verwelkom je natuurlijk iedereen, maar onder deze omstandigheden moeten we aan crowd-management doen. Dus de reden om voor het eerst in de historie van de club met toegangskaarten te (moeten) werken.

Dat HRC 1 leeft en we er zin in hebben, werd vervolgens heel duidelijk; de kaarten vlogen de deur uit en de eerste serie is inmiddels volledig uitverkocht. Er is nog een kansje dat er al gereserveerde kaarten vrijkomen. In dat geval worden die alsnog via de website aangeboden. Het zal hoe dan ook niet mogelijk zijn aan de deur nog een kaart te kopen.

Het betekent dat het bestuur iedereen die geen kaart heeft dringend verzoek om niet op de bonnefooi naar de club te komen. De enige manier om Corona er onder en de competitie lopend te houden is dat we de regels goed (blijven) volgen! Overigens is de wedstrijd ook zonder kaart te volgen via de livestream

Iedereen die wel een kaart heeft bemachtigd vragen er rekening mee te houden dat het parkeerterrein zaterdag dicht is. Kom zoveel mogelijk op de fiets. Daarnaast natuurlijk ook het verzoek goed op de regels te letten, lees ze nog even na op de Corona-pagina van deze website.