Tussenstand HRC WK Poule

  -   HRC 3

De mannen van HRC 3 hebben het WK aangegrepen om een poule te organiseren om te zien wie de grootste rugby kenner is op de club. Met 74 deelnemers (overigens ook een enkeling van buiten HRC) is de poule een groot succes. Naast de lol en wat extra spanning voor deelnemers is de poule ook een fundraiser voor het 3e. Deelnemers betalen 10 euro voor de poule en daarvan gaat 60% in de prijzenpot en 40% gaat naar het team. Dit geld wordt gebruikt voor social events zoals de aanschaf van HRC dassen voor nieuwe spelers die 5 wedstrijden voor HRC hebben gespeeld, (bruin) fruitmandjes voor langdurig geblesseerde spelers, rompers voor baby’s, bier en sparen voor trip.

Het toernooi is natuurlijk al even onderweg en het is daarom tijd om een tussenstand door te geven. Hier onder is de volledige tussenstand voor jullie te zien. Deelnemers die in de top 4 eindigen zullen een deel van de prijzenpot opstrijken.

Heb je deze poule gemist? Geen zorgen! De mannen van het 3e zullen voor de Six Nations komend jaar wederom een HRC-poule gaan organiseren!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement