Turvendag!

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, Turven Power voor dag en douw. Op de eerste zaterdag van september hebben de turven samen met de trainers, teammanagers en ouders, die graag kwamen helpen, een top dag beleefd. Altijd weer spannend om met je nieuwe teammaatjes op het veld te staan.

De dag startte met een training op veld 3, gevolgd door een gezellige lunch met vers gesmeerde broodjes, krentenbollen, fruit en limo. De lunch zat net achter de kiezen, toen de turven al weer werden uitgedaagd door Ian en Thomas van HRC 1, die wel eens de kracht en conditie van onze turven wilden meten.

Na een uitdagende stormbaan estafette was het tijd voor het zeer geliefde douanespel in de bossen van Clingendael. Uitgeteld liepen onze Turvenhelden weer terug naar de heilige velden van HRC, om verrast te worden door onze BBQ goeroes Mathijs en Ed. Turvenbier voor onze kleine helden en een borreltje voor onze toch ook wel enigszins uitgetelde trainers maakte de dag compleet.

Het staat nu al vast. Dit wordt een top jaar!

Foto’s: met dank aan Andrew Koppert en Bianca May