Turven winnen Paastoernooi Hilversum

Op een zonovergoten eerste paasdag hebben twee turventeams (team Schotland en team Ierland) deelgenomen aan het International Youth Rugby Festival bij Rugbyclub Hilversum.

Omdat team Schotland te weinig eigen spelers had, is het team aangevuld met spelers uit diverse andere teams. Dit samengestelde team bleek uiteindelijk een dreamteam te zijn, want ze hebben de eerste prijs gewonnen. Team Ierland is vierde geworden en mocht ook een beker mee naar huis nemen.

Een heerlijke dag voor de turven (en supporters) op een groot, leuk en goed georganiseerd toernooi.