Turven Trip

  -   Nieuws
trip
Verslag van een geslaagd familie-trip-weekend

Het weekend van Pinksteren stond bij de Turven dit jaar van het Turven Familieweekend. Veel Turven met ouders en sommige met broertjes of zusjes gaven op zaterdagochtendacte de présence in Havelte. Hier werden we met zeer open armen ontvangen en vielen met onze neus in de boter omdat we mochten mee spelen met het TB beachtoernooi waarmee zij met hun regio het seizoen traditiegetrouw afsluiten. 

Na een hele zaterdagochtend in de heerlijke zon hele mooie potten rugby te hebben gespeelt (met in de finale HRC vs HRC) werd er na de lunch koers gezet naar een geweldig buitenzwemparadijs naast de rugbyclub. Om 16.00 uur zat iedereen uiteraard klaar in het clubhuis om onze helden van het eerste bij de staan. De euforie van het weekend werd natuurlijk alleen maar groter toen de zeer spannende pot werd gewonnen door “ons clubbie” en dat werd uitbundig gevierd. De dag werd afgesloten met een heerlijke bbq, geweldig in huis gemaakt Italiaans schepijs van de lokale middenstand en een avondwandeling in een van de adembenemende bossen die Havelte en omgeving rijk is. Toen alle Turven hun slaapzak hadden gevonden en de rust was teruggekeerd in Havelte gingen een aantal ouders onder het genot van een kampvuur en de nodige versnaperingen nog even door. 

De zaterdag had veel van de Turfjes gevraagd waardoor zondagochtend, tegen de verwachting van veel van de eigen ouders in, de Turven tot vrij laat lagen te slapen. Na het ontbijt splitste de groep in tweeën waarbij een aantal een MTB parcour reden en een aantal op de club wat rugby potjes speelde. Na de lunch van zondag was het tijd om te vertrekken. Veel Turven hebben de rit naar de snelweg niet gered en lagen ver voor die tijd al te slapen. 

Een geslaagd weekend dus!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement