Turven trainingsweekend 2022

  -   Nieuws
Turven kamp HRC
verslag van het Turventrainingsweekend; trainen, bios, bbq en slapen op HRC!

Er werd al weken naar uitgekeken en hoe dichterbij het weekend kwam, hoe hoger de spanning, want er zou niet alleen getraind worden, maar ook op HRC geslapen, in tenten, zonder ouders, met vriendjes, onder toezicht van trainers…………

Het weekend begon met het op- en inrichten van het kamp. Vervolgens lekker trainen met je team en cluster op veld 1. Tegelijkertijd werden de ouders door de hoofdtrainers toegesproken in het clubhuis. Na een goede trainingssessie was het tijd voor een welverdiende pauze. De teammanagers hadden voor allerlei lekkere versnaperingen gezorgd en met hulp van teamouders en andere nog gebleven supporters werden dorstige en hongerige Turven van de benodigde energie voorzien, want de dag was nog lang niet voorbij.

Terug naar het veld, waar een aantal spellen waren uitgezet die niet per se iets met rugby te maken hadden, maar wel met teambuilding en samenwerken. Deze gezelligheid werd voortgezet op het terras waar trainers en teamouders een heerlijke BBQ van Food2Love aan het bereiden waren.

Na al deze activiteiten was het tijd voor rust. In het clubhuis was een bioscoop gecreëerd en werd er onder het genot van popcorn naar een film gekeken. De trainers werkten ondertussen ook aan hun onderlinge band. Na de film gingen de Turven die niet bleven slapen met hun ouders mee naar huis. Voor de overgebleven Turven was de dag nog niet voorbij.

Toen het al wat donkerder werd, wandelden we het bos in en vonden we een mooi plekje voor een spelletje “Albert Maria Koekoek”. Door de struiken sluipen ging steeds beter, al zijn lichte kleren niet handig en werden een aantal Turven wel erg overmoedig en werden dan ook snel gesnapt.

Terug op de club snel tandenpoetsen en naar bed. Hier bleek dat de trainers goed werk hadden afgeleverd, want het gros van de Turven viel meteen in slaap. Natuurlijk waren er een aantal die toch iets langer nodig hadden om in slaap te vallen, maar nadat iedereen zijn plekje gevonden had, viel de rust over het kamp en konden de trainers terug naar hun eigen team building en lachen om de capriolen van de Cubs op veld 2.

De volgende morgen was er eerst ontbijt in het clubhuis, verzorgd door Food2Love. Na het ontbijt stond het programma “Opstaan met René” ons te wachten. In een gezamenlijke ochtendgymnastiek sessie werden Cubs en Turven in gemengde teams op de pijnbank gelegd. Nadat de Cubs waren afgehaakt naar hun ontbijt, gingen de Turven nog even door. Dit was ook het laatste onderdeel van het trainingsweekend. Wat restte was opruimen, inpakken en naar huis, waar menig Turf ’s middags toch nog even de ogen dicht heeft gedaan.

Met z’n allen kijken we terug op een zeer geslaagd weekend!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement