Turven naar Goes

-   Turven
HRC Turven naar Goes

Afgelopen zaterdag was weer de Bondsdag. Twee van onze Turven teams reisden af naar Goes. Dit was de eerste keer dat beide teams zouden spelen in de nieuwe samenstelling, dus zonder de ruggesteun van de 2e jaars.

En wat bleek? Ze hadden de 2e jaars helemaal niet nodig! Wat is er goed en dapper door onze mannen gespeeld! Het was geweldig om te zien hoe ze naar elkaar overspeelden, in support liepen en tags pakten!

Onze tegenstanders waren Breda, REL en Tovaal. Gastheer Tovaal verving Gouda die de tocht blijkbaar iets te ver vond en op het laatste moment had afgezegd. Maar gelukkig kon Tovaal de opengevallen plek invullen met 5 spelers waarvan sommigen misschien zelfs nog maar Gup waren. Maar natuurlijk leende elk team spelers aan Tovaal uit zodat er toch 4 wedstrijdjes per team gespeeld konden worden.

Er was veel tegenstand van REL en Breda. En natuurlijk was er de broederstrijd tussen de 2 Haagsche teams. Onze turven hebben een heerlijke rugbyochtend gehad met 4 mooie wedstrijden en waren op tijd thuis voor de 6 Nations clash tussen Ierland en Schotland!

HRC Turven naar Goes HRC Turven naar Goes