Trots!

Een enorme jeugdafdeling die met heel veel plezier speelt, oud spelers die terugkeren om de selectie te versterken, een schitterend clubhuis, sinds jaar en dag leverancier van spelers voor Oranje, 4 senioren teams, de ladies van Xtreme die weer 1e klasse spelen, een flinke groep vrijwilligers die de handen uit de mouwen steken voor de club…. Er is van alles waarop HRC meer dan trost kan zijn, maar twee prestaties lichten we er graag extra uit.

Ten eerste heeft “onze” Renger van Eerten (die HRC in 2019 verruilde voor de Top 14 (!) Club Athlétique Brive Corrèze in Limousin) zich dit seizoen een plek weten te verwerven in de trainingsselectie van Brive (het bericht van Brive is hier te vinden).

Ten tweede is “onze” Tim de Jong (die vorig jaar is overgekomen van de Bassets en na 1 jaar dragende speler bij HRC Colts 1 te zijn geweest, nu onderdeel van de heren selectie van HRC) door Rugby.nl genomineerd als jeugdspeler van het seizoen 2019/2020. (Voor het bericht op rugby.nl klik je hier). De toelichting laat lezen :  “Tim speelt voor de Haagsche Rugby Club en is een fysiek sterke speler, met goede looplijnen en vaardigheden. Hij heeft uitstekende verdedigende en aanvallende kwaliteiten. Tim is een persoonlijkheid op het veld; de soort speler die iedereen graag in zijn team wil hebben”. Op woensdagavond 30 september 2020 (tijdens de Algemene Leden Vergadering van Rugby.nl) wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt (naast Tim zijn er twee spelers van de Castricumse RC in de race), maar de nominatie alleen al….

Gefeliciteerd! HRC is trots op jullie!