Top dag!

  -   Nieuws
1 april was een meer dan geslaagde dag, iets waar HRC met recht trots op mag zijn!

De HRC Familiedag, het bezoek van de burgemeester en zijn partner Simone Richardson, het bezoek van de delegatie van onze partnerclub Agen, de officiële opening van de nieuwe buitentrap, de sponsorborrel met zo’n 25 verschillende sponsoren en in totaal zo’n 45 gasten, de demonstratie van het jeugd rugby en de 3e helft, de pers, de Harde Leerschool (inclusief hun ambassadeur Zeno Kieft) en stichting Quiet die acte de présence gaven; wat was het – ondanks dat het weer beter had gekund – een feest zaterdag op de club!

In de aanloop naar dit “multi-event 1 april” en op de dag zelf hebben talloze leden, sponsoren, ouders en andere betrokkenen zich in gezet om de club van zijn beste kant te laten zien. Als algemeen vertegenwoordiger van al die helpers vermelden we Jan Willem Petit, “onze” elektricien, die bijvoorbeeld tot vrijdag middag laat nog heeft staan ploeteren om de buitenbar te voorzien van stroom.

Dat is dus meer dan gelukt! Het was een meer dan geweldige dag en dat vinden wij niet alleen, dat krijgen we van alle kanten bevestigd. Zelfs The Dukes hebben ons gefeliciteerd en laten weten dat het wel gezellig was op de club en burgemeester Jan van Zanen was ook onder de indruk blijkt uit zijn weekend verslag dat HIER te lezen is.

Als alles zo samenkomt geeft dat extra glas aan zo’n mooie dag. Reden om een ieder te bedanken voor de hulp. Wat geweldig dat we met zijn allen zo iets “uit de grond” weten te stampen!

De Legendary Bar Bunnies: van links naar rechts: Jack van Zijp, Hans Siemens, Harm van den Berg, Robert Frederiksz, Bonni May en vooraan Tony Boersma, Toepasselijke Bosche Bollen gedoneerd door Bakker Boheemen, maar ook de heerlijke happen van Jochem van der Loos van Gransjean en de taco’s met redang van Martijn Lagrand van restaurant Glaswerk. En de foto’s zijn natuurlijk weer gemaakt ter beschikking gesteld door Frank van Leeuwen van SportSnap.nl (op hun website vind je nog meer mooie beelden van deze fantastische dag)

Het hele artikel is te lezen via deze link
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement