To do list

  -   Nieuws
Het bestuur houdt een ieder graag op de hoogte van de plannen

We hebben als HRC een prachtige club met mooie faciliteiten. Ons clubhuis is – vinden wij in ieder geval – het mooiste van Nederland en met de bouw er van werd, op gebied van duurzaamheid, echt een voorbeeld gesteld.

Wat mooi is willen we natuurlijk mooi houden. De aflopen tijd zijn er dus een aantal zaken opgepakt – denk bijvoorbeeld aan de vervanging van het terras – maar er zijn nog genoeg punten waar verbetering of onderhoud nodig, of wenselijk is.

Het bestuur heeft onlangs op een rijtje gezet wat er moet gebeuren en wat hierbij prioriteit heeft. De projecten met de hoogste prioriteit gaan we als eerste oppakken en pas als die klaar zijn beginnen aan het volgende.

De hoogste prioriteit hebben de volgende projecten:

  • Afronden buitentrap
  • Dichtzetten binnentrap
  • Het spelershome (in de oude bar)
  • Een toilet tbv kleedkamer 7 & 8 en een extra scheidsrechter kleedkamer
  • Buitengym
  • Volledig operationeel maken buitenbar

En met dit lijstje hoge prioriteit zijn we er dus nog niet. Als deze punten zijn afgewerkt pakken we de vloer in de gang naar de fitness op en willen we aan de slag met het energieplan keuken (het vervangen van de grootste energieverbruikers in de keuken). Als laatste staan nu de tribune, de perstoren, de AV installatie in het clubhuis, een nieuwe toegangsdeur bovenaan de nieuwe buitentrap en een schuifdeur in de hall of fame op de planning.

Andere dingen die we misschien ook wel zouden willen, laten we voor nu even rusten.

Mochten bij het lezen van deze to-do-list/projecten je – liefst je twee rechter – handen gaan jeuken, dan horen we dat heel graag (per e-mail aan facilitair@haagscherugbyclub.nl of secretaris@haagscherugbyclub.nl)

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement