Tja….dat deed pijn

-   HRC 1
Gooi HRC
Het wedstrijdverslag van de uitwedstrijd van HRC 1 tegen ‘t Gooi door clubicoon en ere-lid Ton van der Loos

….Dat deed zelfs zoveel pijn dat ook onze vaste verslaggever en trouwe supporter Ton van der Loos er even weinig woorden voor heeft en hij – naar verwachting net als het team – maar één ding wil; dit achter zich laten en vooruitkijken naar de pot tegen DIOK. Hieronder zijn “verslag” van de uitwedstrijd van HRC 1 afgelopen zaterdag tegen RC ‘t Gooi.

Wat een ontgoocheling, wat een teleurstelling! 54-13.

​Schouders eronder en op naar de volgende wedstrijd: D.I.O.K. vs H.R.C.

Met Ovale groet en betraande ogen,

Ton

NB: tot de rust ging het nog enigszins gelijk op….maar daarna….Een troost, er zijn wel weer hele mooie foto’s gemaakt door rugby-shots.nl en we zijn ook bij een pijnlijke nederlaag dankbaar dat we die hier mogen gebruiken! En voor een ieder die toch iets meer wil lezen: op de website van Haagse Topsport staat artikel met daarin het wedstrijdverloop.