They are back!

Food to Love
Er kan weer besteld worden bij Food to Love!

Opgeladen en klaar om heerlijke (voorlopig nog afhaal) maaltijden voor jullie te bereiden: Debby en Kenneth zien de bestellingen heel graag komen!

Deze week ziet het menu er alsvolgt uit:

Dinsdag 25-01
Grootmoeders karbonade
Dikke sappige karbonade met lof met brie uit de oven en aardappelwedges. Ook uit de oven.
€8,-

Woensdag 26-01
Ma po tofu
Pittig gerecht uit de Szichuanstreek (China) met gehakt, tofu en shanghai paksoi. met een omeletje, bosui en champignons. Met rijst.
€8,50

Donderdag 27-01
Thaise panaengcurry lam
 zachtgegaard lamsvlees met broccoli en groene asperges in een heerlijk romige curry. Keuze uit rijst of noedels.
€10,-

Vrijdag 28-1
Op veler verzoek nogmaals Roti to Love
Roti kipdij masala of tempeh
 OF
Bara kip ketjap/bara masalakip (of dit met tempeh)
 OF
 Surinaams/Javaanse bami met kip of vega met tempeh
 €8,50

Minstens de avond er voor bestellen via een belletje of appje naar 06- 51 28 72 18.
en afhalen tussen 16:00 en 19:00 uur. Makkelijker kan bijna niet, smakelijker zeker niet!