The Springbok Opus

  -   Nieuws
Springbok Opus cadeau
Wat een prachtig cadeau!

Rugby is verbindend en rijkt moeiteloos over alle rangen, standen en verschillen heen. En als er een team is dat dat bij uitstek toont dan is het het Nationale team van Zuid Afrika. De Springboks hebben echt een rol gespeeld in (het vinden van) de emotionele, sociale en politieke hartslag van de natie. Het verhaal van de geboorte en de groei van de Springboks is verweven met de ontwikkeling van Zuid-Afrika als land.

Het Official “Springbok Opus” is een monumentaal boek en de ultieme viering van de buitengewone geschiedenis van dit symbool van een natie, van de eerste wedstrijden die in 1891 werden gespeeld via oorlogen, sociale veranderingen, de afschaffing van de apartheid en de eenwording en uiteindelijk de erkenning als wereldkampioen rugby.

The Springbok Opus Classic Edition is dan nog eens een – 35 kg zware, 630 pagina’s tellende – gelimiteerde luxe editie van slechts 2900 exemplaren van de geschiedenis van het Zuid-Afrikaanse rugby en de Springbokken.

De Classic Edition met nummer 1932 is afgelopen zaterdag door Steven Daniëls gedoneerd aan HRC en is vanaf nu in een speciaal daarvoor vervaardigde vitrine-tafel te bewonderen in de Hall of Fame van ons clubhuis. Het spreekt voor zich dat onze voorzitter dit cadeau met en glimlach van oor tot oor en onder grote dankzegging in ontvangst heeft genomen!

Vergeet vooral niet een keer (voorzichtig) een kijkje te nemen en deze beste zonderen uitgave te bewonderen. Het boek ligt op dit moment – hoe toepasselijk – opengeslagen bij de World Cup.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement