The return of Ice-Ice-Baby!

  -   Nieuws
Northsea Vikings
Ze gaan er gewoon weer voor!

Weten jullie het nog? De Ice-Ice-Baby-Challenge die vorig jaar ruim € 9.200 opleverde?

We gaan het dit jaar weer doen! En jij kan er bij zijn! Kom mee en ga – samen met ons, een groep HRC-ers ook wel bekend als The Northsea Vikings – de uitdaging aan: 28 dagen lang minimaal 3 minuten de Noordzee in.

Dit jaar is de actie niet alleen voor de jeugd, maar voor de hele club! Het sponsorgeld dat we ophalen komt ten goede aan een professionele livestream-installatie voor veld 1 én veld 2, zodat iedereen (ook in coronatijd) toch de wedstrijden kan meekijken! En als iedereen enthousiast meedoet en doneert, blijft er zeker geld over! Dat wordt dan gebruikt voor een EcoDesign haard in het clubhuis, voor ná de coronatijd!

Dus wie gaat er mee? Iedereen is welkom, man, vrouw, jong, oud het maakt niet uit! De tijd van goede voornemens is gekomen, dit staat natuurlijk bovenaan jouw lijstje en daarbij wordt er op dit moment bijna dagelijks een warmterecord gebroken. Geen enkele reden om niet mee te doen dus! En misschien nog wel belangrijker: Sponsor vooral de helden en heldinnen die de uitdaging aan gaan en water/kou trotseren voor HRC!

Voor de bikkels:

Verzamelen: op het strand rechts van de Pier van 17 januari t/m 13 februari.

Weekdagen: 6 uur ‘s ochtends
Zaterdag: 7 uur ‘s ochtends
Zondag: 9 uur ‘s ochtends

Voor de sponsors:

Gulle gaven kunt u overmaken naar het rekeningnummer NL03 ABNA 054 850 4660 t.n.v. de Haagsche Rugbyclub, onder de vermelding “Ice Ice Baby Challenge”, maar we maken het zo makkelijk mogelijk, klik vooral op deze tikkie link of scan de onderstaande QR-code en draag een steentje bij

Voor vragen:

Neem even contact op met Jeff Snoeck, trainer bij de Mini’s.

Groeten,
Jeff, Andrew, Martin, Maarten, Dick

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement