The Great Conjunction

  -   Nieuws
Een Kerstwens van uw voorzitter namens het hele bestuur van HRC

Beste leden,

Kerstmis 2020. Hoe anders hadden we dit ons voorgesteld. Geen avond- of nachtmis, gedoetjes over wie waar moet zitten, niet uit eten en niet op 2e Kerstdag met z’n allen naar een woonboulevard (da’s dan weer positief), maar met een klein clubje take away (bijvoorbeeld bij een van onze trouwe sponsoren). En dan nog maar niet te spreken over de dagen rond Kerst. Geen rugby wedstrijden, het clubhuis dicht ondanks de mooie versiering (dank Robert) en straks geen traditionele Nieuwjaarsreceptie. Nee, we moeten het allemaal even missen dit jaar.

Maar er gloort licht in de duisternis! Als was het maar door The Great Conjunction, het fenomeen waarbij Jupiter en Saturnus zo dicht naast elkaar staan, dat het lijkt op de beroemde ster van Bethlehem. In de geschiedenis werd dit fenomeen dikwijls toegeschreven aan een onverklaarbare gebeurtenis of naderend wonder. Laat het dit keer het licht zijn dat het einde van deze moeilijke tijd inluidt. Het einde van alle beperkende maatregelen omdat de kwetsbaren beschermd kunnen worden en we het virus de baas zijn. Zodat we weer het veld op kunnen om te doen wat we zo liefhebben: rugbyen!

Namens het bestuur wens ik al onze leden prettige Kerstdagen en een zeer goed en gezond 2021 toe. Dat we elkaar weer mogen begroeten op en rond het veld en in ons clubhuis. Het zal nog even duren, dus tot die tijd: stay safe en hou vol.

Pieter Hoog
Voorzitter HRC

Tekening: Folkert van Meurs
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement