Tenten!

  -   Mini's
toernooi tenten

Wat een fantastisch seizoen hebben we (bijna) achter de rug. Terwijl we nog volop genieten van de laatste toernooien, hebben we geweldig nieuws om te delen!

Onze Mini’s hebben in de herfstvakantie een onvergetelijke reis naar Glasgow gemaakt. Het was een avontuur vol plezier, sportieve uitdagingen en onvergetelijke momenten. Maar dat is nog niet alles! Dankzij slim budgetbeheer en een beetje geluk, hielden de Mini’s een aanzienlijk bedrag over na hun fantastische trip.

Met grote trots kunnen we melden dat de ouders van de Mini’s hebben besloten dit overschot te investeren in iets waar we allemaal veel plezier van zullen hebben: nieuwe tenten voor toernooien! Dit initiatief is een mooie stap vooruit voor onze club en zal ons zeker helpen om bij toekomstige evenementen nog beter voor de dag te komen.

Deze week zijn maar liefst zes splinternieuwe tenten binnengekomen. Deze tenten zullen beschikbaar zijn voor alle categorieën binnen HRC, zodat we bij elke gelegenheid goed voorbereid zijn en comfortabel kunnen genieten van onze toernooien, ongeacht de weersomstandigheden.

Een groot applaus voor de ouders van de Mini’s voor hun gulheid en vooruitziende blik! Dankzij hen kunnen we ons blijven verbeteren en onze club naar een hoger niveau tillen.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement