Teammanager selectie gezocht

Voor de selectie van HRC zijn we op zoek naar een (extra) teammanager die helpt de organisatie rondom het team allemaal soepel te laten verlopen. Dat doen we graag met enkele mensen samen, om het werk wat te verdelen.

Vind jij het leuk om:

• ons team te ondersteunen om het hoogst haalbare te halen?
  • een jong en talentvol team met een aantal ervaren spelers te begeleiden?
  • En zijn organiseren, communiceren en samenwerken een aantal van jouw sterke eigenschappen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hieronder vind je een aantal taken die zullen behoren bij je takenpakket. Natuurlijk sta je er niet alleen voor en krijg je de hulp van andere teammanagers, stafleden en het team!

Taken op hoofdlijn:

• Organisatie rondom wedstrijddagen; de kit, de kleedkamer, de ballen, andere benodigde materialen, het wedstrijdformulier, de match commissioner, grensrechter en ref ontvangen of melden bij de tegenstander.
  • Bijhouden van de seizoensplanning en het organiseren van de geplande activiteiten.
  • Communicatie tussen de staf en de spelers, aansturing van taakverdeling.

Herken jij jezelf in een echte (team)manager en wil jij graag samenwerken met een ontzettende gedreven en talentvolle selectie. Laat het ons dan weten! Ook als je vragen hebt betreffende de rol of je wil de selectie op een andere manier ondersteunen? Neem dan contact op met Marjon van der Zijde via de mail