Team Oranje!

  -   Cubs
Oranje
So proud!

De jeugdopleiding van HRC staat als een huis; onze trainers en coaches slagen er in kinderen zich als mens en als speler te laten ontwikkelen en dat is iets om bewondering voor te hebben en om dankbaar voor te zijn.

Het is ook iets dat zich uitbetaald. Er zijn inmiddels best wel wat van onze spelers die de stap naar het buitenland weten te maken. En gelukkig zijn er ook flink wat die na zo’n avontuur weer terugkomen naar HRC (We kunnen verklappen dat er zich ook dit jaar weer oude bekenden bij de selectie voegen).

Dat uitbetalen is ook zichtbaar in de Oranje selecties. HRC is al jaren “hofleverancier”, maar dat neemt niet weg dat het heel bijzonder is als de nieuwe lijst wordt ontvangen. Ook dit keer kunnen we vol trots melden dat HRC weer goed vertegenwoordigd is. Ga er maar even voor zitten want dit zijn ze:

U18
– Aiden Vetjens
– Tim Boers

U17
– Arthur Thostrup
– Casper van Gent
– Finn Lamfers
– Jack van Schelven
– Koen van Noordennen
– Lex van Wissen
– Matt McCoy
– Mitch Meerloo
– Rover Aalbers
– Skip Huizenga
– Storm Bakker

U16
– Jay Breen
– Melvin Wevers
– Mees Hoppenbrouwers 
– Jelle Fintelman
– Lucas Pereira
– Tijmen Pronk
– Phil Dame
– Ian vd Poel
– Kylian Wallet
– Samual Dupree

En Jan Meijer, Kees de Bruin en Tom Hijdra en de oud HRC-ers Teun Karst en Tobias Nota horen tot de laatste / bijna definitieve – U20 selectie die bijna vertrekt voor de World Trophy!

Last but not least (en met excuus wat dames eigenlijk gaan voor volgens de etiquette), ook de HRC speelsters Maggie Apeldoorn en Nura Lamers stromen door naar oranje!

Van harte gefeliciteerd met jullie selectie mannen. Geniet van deze bijzondere stap en weet dat HRC enorm trots op jullie is.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement