Tandje er bij

  -   Espoirs
Espoirs
Wat draaien onze Espoirs toch lekker!

Er is al veel gezegd over onze Espoirs en dat is maar goed ook. En het zal niemand  ontgaan zijn dat dit nieuwe seniorenteam  met heel veel plezier traint en speelt. 

Waren de eerste wedstrijden mooie potten om te leren en te ervaren hoe dat senioren rugby nu verschilt van jeugdrugby, de laatste twee wedstrijden moest er echt een tandje bij.

En dan is het wel erg leuk als coach en trainer om te zien dat ze dat ook kunnen. Het team weet elkaar inmiddels steeds beter te vinden, het spel wordt gestructureerder en dan gaat het ‘lopen’.  

Dan moet je nog steeds hard werken en de juiste dingen doen maar ook dat begint meer regel dan uitzondering te worden met als resultaat; heel aantrekkelijk rugby. Ook langs de lijn merken we dat zelfs in de slechtere weersomstandigheden de toeschouwers elke keer worden getrakteerd op aantrekkelijk rugby.

Waren we de vorige wedstrijd wat gelukkig met de gemiste conversie van de tegenstander, afgelopen wedstrijd hebben we op eigen kracht en inzet naar de winst toegewerkt. De jonge Rotterdamse Studenten waren met het open spel een geduchte tegenstander. Maar met goed geplaatste kickjes, een snelle chase, snelle handjes en een nimmer aflatende werklust sloten de Espoirs met 15-38  de wedstrijd winnend af.

We zijn er nog niet……maar we zijn wel lekker op weg.

We doen er gewoon nog een tandje bij!

2 trotse coaches,
John & Michel

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement