Succesvolle promo HRC onder (nieuwe) studenten tijdens Oh Oh Intro-week

-   Dames
Afgelopen week was het Oh Oh Intro in de stad. Er wordt van alles in de stad georganiseerd voor en door (nieuwe) studenten. Studentenverenigingen pakken uit om nieuwe leden te werven, goede doelen zoeken donateurs en zelfs de HEMA was actief om nieuwe werknemers te vinden. Heel Den Haag laat zich van haar beste kant zien en daar kan HRC uiteraard niet bij achter blijven!

Tijdens de sportdag bij de Haagsche Hogeschool hebben onze leden rugbyclinics gegeven aan nieuwe studenten en is er ook flink geflyerd! Op de donderdag waren we als club ook prominent aanwezig tijdens het Oh Oh Intro Festival op het Lange Voorhout. Onze marktkraam was flink uitgedost en mensen konden (letterlijk) niet om ons heen.

Het heeft geresulteerd in 24 mannen en 15 dames die hun gegevens hebben achtergelaten! Een resultaat om trots op te zijn en ook een prestatie van de hele club! De dames van HRC Xtreme en heren uit alle drie onze teams hebben zich gezamenlijk ingezet om dit succes te boeken.

De groep geinteresseerden zal actief worden benaderd om te komen trainen. Dus mocht je een nieuw gezicht zien, spreek diegene aan en laat mensen welkom voelen bij onze mooie club!