Subsidie verbouw clubhuis is nu officieel binnen!

HRC-nieuw-clubhuis

Maandag 9 oktober gaat de HRC-geschiedenisboeken in als een bijzondere dag! De gemeente Den Haag heeft onze subsidieaanvraag van €500.000 gehonoreerd!

Obilgatielening

Maar we zijn er nog lang niet. De gemeente heeft subsidie verleend voor 2/3 van de bouwsom. En natuurlijk moet het clubhuis ook nog ingericht worden. Er is dus nog veel geld nodig. De resterende bouwsom en de overige kosten zullen grotendeels gefinancierd moeten worden vanuit de opbrengst van de obligatielening  twv €350.000 (700 coupures van €500 per stuk) die we hebben uitgeschreven.

Stand van zaken per heden:

Bijna 10% van onze leden heeft zich daadwerkelijk ingeschreven voor een of meerdere obligaties. We zijn er nog echt niet. Er is helaas geen magische financieel reserve, we hebben niet het winnende staatslot gekocht en er is ook geen Sjeik uit een van de Emiraten die ons gaat financieren.

Kortom, nog niet ingeschreven voor een obligaties? Lees hier alle informatie!

Bouwplanning

Als alles naar planning verloopt, zal de aannemer begin 1e kwartaal 2018 kunnen beginnen met onze verbouwplannen.