Strijders!

Logo Rugby/nl
Trots op onze mannen in Oranje (ook te zien op de club)

Deze zaterdag starten Jordy Hop (14) en oud HRC-er David Weersma (10) tegen regerend kampioen Georgië. Onze eigen Lodi Buijs en oud-HRC-er Hugo Schöller starten op de bank. Dat het geen makkelijke pot gaat worden lijkt een gegeven. Extra reden om deze mannen te laten weten dat we hoe dan ook beretrots op ze zijn en voor ze duimen.

En mocht je gelegenheid hebben om naar Amsterdam te gaan en ze live aan te moedigen; er lijken nog wel kaarten beschikbaar. En lukt het je niet om naar het nationaal rugbycentrum in Amsterdam te komen dan biedt Ziggo Sport Docu uitkomst want daar wordt de wedstrijd live uitgezonden en ook deze kan je in het clubhuis (KO 13.15). Let wel op de corona regels (dus scannen, zitten, met afstand en even opletten dat het niet te druk wordt).