Steun de strijd tegen kanker door rugby arbiter Harry van Oosterom

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen zij op één dag tot maximaal zes keer de beruchte berg Alpe d'Huez.

Mijn naam is Harry van Oosterom en ik loop al bijna 40 jaar rond in de rugbygemeenschap. Van mijn 18e tot mijn 41ste als speler en daarna als scheidsrechter.

Misschien heeft u mij als scheidsrechter wel eens over Haagsche rugbyvelden zien rennen. Niet alleen tijdens de competitiewedstrijden maar ook tijdens de Haagsche Rugby Dagen en het HRC Beach Toernooi.

Deze keer heb ik een andere vraag. Ik ga op 4 juni meedoen aan de Alpe d’HuZes. Daar ga ik proberen de berg 3x lopend te bedwingen. Centraal staat natuurlijk het ophalen van geld voor onderzoek in de strijd tegen kanker. Naast een persoonlijke reden dit te gaan doen gaat het natuurlijk om het grotere belang, namelijk het uitbannen van deze ziekte.

Om zoveel mogelijk geld op te halen doe ik ook een beroep op de leden van HRC. Hopelijk wilt u mij steunen met een bijdrage om deze wandeltocht tot een succes te maken.

U kunt deze of onderstaande link gebruiken zodat uw donatie namens mij en mijn team rechtstreeks op de rekening van het KWF komt.

Bedankt en vriendelijke groet
Harry van Oosterom

Steun rugby-arbiter Harry van Oosterom en doneer!