Stem op Birgit als Clubheld van het Jaar!

Het Algemeen Dagblad organiseert de Clubheld van het Jaar in de amateursport. Onze secretaris Birgit Steerneman is genomineerd en daar zijn we natuurlijk erg trots op! En wint Birgit, dan krijgt HRC €10.000!! Lees haar artikel in het AD/HC.

Stemmen
Vanaf 6 november kan heel Nederland stemmen op genomineerden clubhelden. Vergeet dus niet om op Birgit te stemmen! Roep dus al je vrienden, familie en andere rugbyclubs op om ook op Birgit stemmen. Want hoe meer stemmen ze krijgt, hoe groter die kans op €10.000 voor HRC.

Van Gemeentewinnaar tot regiowinnaar
Voordat Birgit natuurlijk tot Clubheld van het Jaar wordt verkozen, moet ze bij de 3 genomineerden behoren met de meeste stemmen van Den Haag. Vervolgens wordt onder de genomineerden met de meeste stemmen van de regio door de redactie van het Algemeen Dagblad de winnaar van onze regio gekozen.

Op 17 december is de feestelijke Award Uitreiking. Op deze avond komen alle regiowinnaars bij elkaar en mogen zij de deskundige jury overtuigen waarom hij of zij de titel Clubheld van de Amateursport 2018 verdient.

Birgit heeft deze datum al in haar agenda geblokkeerd 😉

Dus klik hier en breng je stem uit op Birgit