Stay connected: HRC goes Whatsapp

  -   HRC 1
Whats app

Iedereen op de club kijkt uiteraard altijd reikhalzend uit naar de vrijdag. Niet alleen omdat het weekend dan voor de deur staat en er mooie wedstrijden op het programma staan, maar ook vanwege de Op de Proppen (OdP) die netjes in je inbox wordt afgeleverd. Wekelijks kun je in de OdP de wedstrijdverslagen van diverse teams nalezen, worden regelmatig sponsoren in “the spotlight” gezet en word je uiteraard ook op de hoogte gehouden van alle andere nieuwsberichten op de club. De OdP is een belangrijk bindmiddel binnen onze club. Daarnaast zijn we als club natuurlijk ook goed vertegenwoordigd op de verschillende socials. Zo kun je ons volgen op Instagram, Facebook en ook op LinkedIn.

Sinds deze week zijn er echter ook twee Whatsapp groepen waar je lid van kunt worden om op die manier op de hoogte te blijven van nieuws en updates binnen HRC. Voor iedereen die bang is voor spam en enorm veel meldingen: geen zorgen! De instellingen van de groep zijn dusdanig ingesteld dat alleen beheerders berichten kunnen versturen.

Groep 1: HRC News & Events
Deze groepsapp is opgezet door onze Horeca Manager Edwin van Doorn en ons Facilitair bestuurslid Dave Reabel. In deze groep word je direct op de hoogte gesteld van wat er allemaal gebeurt en of gaat plaatsvinden op en rondom HRC zodat jullie niets hoeven te missen.

Hierbij valt te denken aan evenementen zoals Haagse Rugby Dagen / gezellige avondjes zoals Indische avond, mosselavond etc.. Maar ook als er trips georganiseerd worden, er belangrijke wedstrijden zijn en andere zaken die de club organiseert zoals het kijken van mooie wedstrijden zoals bijvoorbeeld het aankomend WK.

Je kunt lid worden van deze groep via deze link of door het scannen van onderstaande QR code.

Groep 2: Livescore HRC 1

Uiteraard sta je het liefste zelf langs de lijn om de verrichtingen van de mannen van HRC 1 te volgen, maar dit komt helaas niet altijd uit. Blijf je wel graag op de hoogte van de laatste scores en updates van de mannen? Dan is dit echt een groep voor jou! Onze trouwe supporter Heinz Geurts houdt je ieder wedstrijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Je kunt lid worden van deze groep via deze link of door het scannen van onderstaande QR code.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement