Status update bouw en urgente oproep!

  -   Nieuws

Als u regelmatig op de HRC komt dan kan het u niet zijn ontgaan dat de bouw van uw nieuwe clubhuis al enige tijd in volle gang is. Uit reacties begrijpen wij dat een enkeling nog ongerust is over de voortgang. Graag nemen we deze ongerustheid weg en informeren u dat onze bouwer, ATB Leerbroek, nog steeds op schema zit en zich houdt aan de afgesproken “bouw”planning.

Door de plaatsing van de drie grote dakspanten afgelopen week krijgt u langzamerhand een goede indruk van de omvang van ons nieuwe clubhuis. Aankomende weken zullen ook de hoekkepers van het nieuwe dak worden geplaatst. Volgens planning zal de nieuwe dakconstructie waterdicht zijn voor aanvang van de bouwvak. Tijdens de bouwvak zal ATB Leerbroek geen werkzaamheden verrichten. Wij zijn verheugd u daarnaast verder te kunnen informeren dat de ruwbouw van de nieuwe kleedkamers vrijwel klaar is en aanvang is gemaakt met de aanleg van de nieuwe riolering en electra.

Borrel obligatie houders
Ter algemene kennisgeving. In samenspraak met het bestuur is de certificaat-uitreikingsborrel verplaatst naar het moment dat het hoogste punt is bereikt van de bouw, te weten de periode net voor de bouwvak. Wij nodigen dit selecte gezelschap obligatiehouders graag als eerste uit op de nieuwe vloer van ons toekomstige clubhuis (officieel uiteraard nog steeds verboden gebied). Nadere meer gedetailleerde informatie volgt uiteraard nog.

Urgente oproep zelfwerkzaamheid!
Zoals u wellicht weet en zult begrijpen zullen wij nog regelmatig een beroep moeten doen op uw hulp en medewerking gedurende de aankomende periode.

In samenspraak met de bouwer kan er tijdens de bouwvak (van 6 t/m 24 augustus) al door leden gewerkt worden in het clubhuis.

Het zal voornamelijk gaan om de volgende werkzaamheden:

  • Straatwerk van het terras (onder de bezielende leiding van Wesley)
  • Schilderwerk spanten, houten gevelbekleding en kozijnen
  • Gevel betimmering oudbouw kleedkamers

Graag doen wij een beroep op u en vragen wij u zsm te reageren door een naar mail te sturen aan de bouwcommissie dat u tijdens de bouwvak kunt helpen en uiteraard wanneer.

Ook als u 2 linkerhanden heeft en nog geen schilderijtje netjes aan de muur opgehangen krijgt, kunt u uw steentje bijdragen! Er is dus geen enkele reden om niet een dagje of 2 te komen helpen!

En kan je deze periode echt niet helpen? Geen probleem, er komen nog genoeg werkzaamheden later dit jaar waarin je ook kunt helpen.

Tenslotte kondigen wij vol trots onze bouwcommissaris van de week aan: Joris van den Broek. Van harte gefeliciteerd Joris.

Vriendelijke groet,
De bouwcommissie

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement