Sponsoren scheuren op Zandvoort

  -   Nieuws
BMW experience

Een aantal weken geleden kreeg HRC van haar nieuwe sponsor BMW Dusseldorp de mogelijkheid om met (een door Covid beperkt) aantal (potentiële) sponsoren te racen op het circuit van Zandvoort.

Het was een onvergetelijke middag! Alle deelnemers mochten in een BMW M2, M3, M4, M5, M6 en M8 racen over het nieuwe, net voor de F1 aangepast, circuit van Zandvoort.

Na een korte uitleg van de instructeurs van BMW mochten de deelnemers instappen in de diverse bolides. Na een tweetal oefeningen mochten de deelnemers lekker volle bak racen op het circuit. De deelnemers kwamen met zweet handjes alsmede een hoop adrenaline uit de auto’s.

Nadat alle deelnemers een professionele foto van hem of haar tijdens het racen in een van de snelle bolides in ontvangst hadden genomen alsmede een lekkere sandwich keerde iedereen met een super voldaan gevoel huiswaarts.

Nogmaals dank aan BMW Dusseldorp voor deze top middag. In het bijzonder Bernard Bakker en Remco Kortehagen van BMW Dusseldorp.

Zelf sponsor worden?

De Sponsorcommissie kijkt er naar uit om in de toekomst meer events met onze sponsoren te organiseren en uiteraard dan ook bij voorkeur met alle sponsoren bij elkaar!

Wil je zelf sponsor worden van HRC? Kijk dan hier voor de mogelijkheden of neem contact op met de sponsorcommissie!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement