Sponsoren helpen

Het Corona virus toont overduidelijk aan dat rugby de belangrijkste bijzaak in het leven is. Iedereen is bekend met de ernst van de situatie en het is nu zaak om elkaar zoveel mogelijk door deze crisis te helpen.

HRC kent een grote groep betrokken sponsoren en de de titel van dit bericht kun je op twee manieren lezen. Sommige sponsoren van HRC kunnen nu extra hulp gebruiken, maar andere sponsoren bieden juist in deze tijd hun hulp aan.

Bekijk de acties van onze sponsoren

Het is bij Restaurant Waterproef mogelijk om een giftvoucher te kopen. Door de aanschaf van een giftvoucher kun je Yves en z’n crew op korte termijn helpen en heb je een mooi diner of lunch in het verschiet in de Scheveningse Haven.
Koop hier je voucher voor Waterproef.

Lange tijd fungeerde de Rio Deux in de Rijklof van Goensstraat (Bezuidenhout) als clubhuis van HRC en het is nog altijd een soort extra woonkamer voor veel HRC’ers. Ook voor de Rio Deux is het mogelijk om een cadeaubon te kopen eventueel met een bonus in de vorm van extra bittergarnituur, of een sate- of schnitzelschotel.
Koop hier je cadeaubon voor de Rio Deux.

Na het stappen een burger happen bij Cody Berrevoets aan het Plein is er op dit moment even niet bij. Maar het is nog wel mogelijk om bij de Burgerbar af te halen en ze kunnen ook bij je bezorgen! Zo geniet van van deze topburgers gewoon bij je thuis!

Bestel je burgers hier!

Lameko Zonwerking is al jaren een begrip in Den Haag en omstreken. Heb je behoeft aan een nieuwe zonwering en/of rolluiken? Bekijk dan onderstaande actie of klik hier.

Huna Camping & Outdoorshop van de familie Van Soldt aan het Regentesseplein biedt leden van HRC 10% korting op hun aankopen in de winkel! Uiteraard gelden in de winkel de gebruikelijke regels om afstand te houden.

Bekijk hier het aanbod van Huna.

Ook voor ondernemers is dit een onzekere tijd. Advocaat en sponsor Henk Brat van Vestius heeft een duidelijk overzicht van de do’s and don’ts ten tijden van crisis. Lees er hier meer over.

Heb je als ondernemer vragen of hulp nodig bij het aanvragen van uitel van betalingen van belastingen? Fiscalist en sponsor Bas Jorissen van Archipel Tax Advice biedt gratis zijn diensten aan je daarmee te helpen! Bekijk hier het aanbod van Bas op LinkedIn.

Wicked Wines gelegen aan het Anna Paulownaplein is geen onbekende voor veel HRC’ers. Nu ook dit restaurant haar deuren gesloten moet houden, biedt Wicked Wines een geweldig alternatief. Geniet elke vrijdag en zaterdag van een heerlijke maaltijd. Je kan afhalen en laten bezorgen. Geniet thuis van de heerlijke gerechten van Wicked Wines. Wel vrijdag voor 12:00 bestellen!

Indien je als sponsor niet in deze lijst staat, maar je wilt wel extra aandacht vragen voor jouw actie/situatie, neem dan contact op met Wouter Prins.