Sponsoren helpen

  -   Nieuws

Het Corona virus toont overduidelijk aan dat rugby de belangrijkste bijzaak in het leven is. Iedereen is bekend met de ernst van de situatie en het is nu zaak om elkaar zoveel mogelijk door deze crisis te helpen.

HRC kent een grote groep betrokken sponsoren en de de titel van dit bericht kun je op twee manieren lezen. Sommige sponsoren van HRC kunnen nu extra hulp gebruiken, maar andere sponsoren bieden juist in deze tijd hun hulp aan.

Bekijk de acties van onze sponsoren


Elke vrijdag en zaterdag doen wij een Waterproef’s Delivery of Take Away. (te bestellen vanaf min. twee personen 32,50 p.p). Poleer je glazen, steek de kaarsen aan, poets je zilveren bestek en zet je favoriete playlist op. De rest gaat (bijna) vanzelf. Met wat hulp van je vrienden van Waterproef.

Bekijk de kaart en bestel!


Lange tijd fungeerde de Rio Deux in de Rijklof van Goensstraat (Bezuidenhout) als clubhuis van HRC en het is nog altijd een soort extra woonkamer voor veel HRC’ers. Ook voor de Rio Deux is het mogelijk om een cadeaubon te kopen eventueel met een bonus in de vorm van extra bittergarnituur, of een sate- of schnitzelschotel.

Koop hier je cadeaubon voor de Rio Deux of speel mee met de virtuele pubquiz en doneer Rio Deux


Na het stappen een burger happen bij Cody Berrevoets aan het Plein is er op dit moment even niet bij. Maar het is nog wel mogelijk om bij de Burgerbar af te halen en ze kunnen ook bij je bezorgen! Zo geniet van van deze topburgers gewoon bij je thuis!

Bestel je burgers hier!


Lameko Zonwerking is al jaren een begrip in Den Haag en omstreken. Heb je behoeft aan een nieuwe zonwering en/of rolluiken? Bekijk dan onderstaande actie of klik hier.


Huna Camping & Outdoorshop van de familie Van Soldt aan het Regentesseplein biedt leden van HRC 10% korting op hun aankopen in de winkel! Uiteraard gelden in de winkel de gebruikelijke regels om afstand te houden.

Bekijk hier het aanbod van Huna.


Ook voor ondernemers is dit een onzekere tijd. Advocaat en sponsor Henk Brat van Vestius heeft een duidelijk overzicht van de do’s and don’ts ten tijden van crisis. Lees er hier meer over.


Heb je als ondernemer vragen of hulp nodig bij het aanvragen van uitel van betalingen van belastingen? Fiscalist en sponsor Bas Jorissen van Archipel Tax Advice biedt gratis zijn diensten aan je daarmee te helpen! Bekijk hier het aanbod van Bas op LinkedIn.


Wicked Wines gelegen aan het Anna Paulownaplein is geen onbekende voor veel HRC’ers. Nu ook dit restaurant haar deuren gesloten moet houden, biedt Wicked Wines een geweldig alternatief. Geniet elke vrijdag en zaterdag van een heerlijke maaltijd. Je kan afhalen en laten bezorgen. Geniet thuis van de heerlijke gerechten van Wicked Wines. Wel vrijdag vóór 12:00 bestellen!


De mannen van I am Luigi maken schitterende pakken, maar gezien de crisis is het niet makkelijk om mensen nu op te meten. Indien je maten al bekend zijn, dan scheelt dat natuurlijk, maar je kunt ook een voucher kopen of cadeau doen om op een later moment een mooi pak te laten aanmeten!

Koop een voucher!


Bijna alle Haagse vestigingen van Bagels & Beans zijn geopend voor afhaal. Zo kan jij thuis toch genieten van je dagelijkse dosis bagels, koffie en geluk. Kies hier wat je wilt bestellen, kies de vestiging waar je het op wilt halen en betaal gemakkelijk online. Wij gaan met liefde voor je aan de slag, zodat we jouw bestelling snel en veilig aan je kunnen overhandigen. Tot zo! En natuurlijk kan je ook jouw bestelling laten bezorgen via Thuisbezorgd.nl

Bekijk de menukaart en bestel!


Seafood Centre is een specialist op het gebied van vis. Heel veel verschillende soorten vis en alles wat ermee te maken heeft. Seafood Centre biedt een enorme variëteit aan producten, maar één ding hebben ze gemeen; kwaliteit. Met wekelijks wisselende aanbiedingen.

Bekijk de aanbiedingen van deze week en bestel op woensdagen vóór 23:00


Een begrip en niet alleen in Den Haag. Want O’Casey’s is in 2019 uitgeroepen tot de beste Irish Pub ter wereld. Maar dat wisten wij natuurlijk al sinds 1993. Want hier kijken we altijd naar rugbywedstrijden op TV.

O’Casey’s doet in deze Corona tijd mee aan de virtuele pubquiz. Dus speel online mee en doneer geld aan jouw favoriete pub!


Na het stappen een burger happen bij Cody Berrevoets aan het Plein is er op dit moment even niet bij. Maar het is nog wel mogelijk om bij de Burgerbar af te halen en ze kunnen ook bij je bezorgen! Zo geniet van van deze topburgers gewoon bij je thuis!

Bestel via UberEats


Ondanks dat we gesloten zijn bieden wij een prachtig 3 gangen thuis diner aan, zo haal je Rootz op zaterdag gewoon bij jou in huis! We hebben een lekker menu voor je voorbereid en alles wat jij hoeft te doen, is je bestelling plaatsen, afhalen en genieten. 

Bekijk het menu (en onze bierpakketten) en bestel vrijdag vóór 22.00 uur!


Coffee Works is dé espressobar van Voorburg gevestigd in het Huygenskwartier aan de Parkweg 56. Je drinkt er de beste koffie en je ontmoet mensen uit het dorp. Kortom, dé plek waar je je thuis voelt.

Nu alleen Coffee2go en verkoop verse bonen


Grand café Binnen komt thuis! Hoe fijn kan het zijn om s’ avonds alleen maar de oven aan te hoeven zetten en de heerlijke geur van onze vers voorbereide ovengerechten te ruiken. Even later kan er een mooie schaal op tafel worden geserveerd. Wilt u ook heerlijk uiteten bij u thuis? Dat kan!

Bekijk de menukaart en bestel


Sinds jaar en dag is Warung Kromo aanwezig op de Haagse Rugby Dagen. Ons pre-season kan dit jaar niet doorgaan, maar natuurlijk kan je ook thuis genieten van hun overheerlijke gerechten uit de Surinaamse keuken.

Bestel online


Barlow heeft geregeld activiteiten ‘op afstand’. Zo deden ze afgelopen 1 mei mee met de Kompaan livestream bierproeverij. Voor elk Kompaan proefpakket dat in onze regio wordt verkocht, schenkt Kompaan ons hetzelfde volume aan bier. Win-win situatie!

Volg hun Facebook pagina voor komende activiteiten!


Een heerlijk lunchtentje met goede cappuccino, broodjes en lekkere homemade taarten en cakes. En natuurlijk hun bekende omeletjes! Dus maak je een ommetje door het Buurtschap 2005? Loop dan zeker even langs Lodewieck op de Denneweg.


Jamey Bennett is de plek waar je neerploft op de Chesterfield met een Gin&Tonic in je hand. Waar je een espresso drinkt en waar je zondag aanschuift voor een ontbijt met gepocheerde eitjes en huisgemaakte granola. Waar je ‘s avonds met vrienden gerechten deelt van de internationaal georienteerde kaart. De plek waar de expat de local ontmoet, de huisvrouw de hipster en waar uptown meets downtown. De internationale huiskamer van Den Haag. 

Maar nu dus helaas even niet…. Echter, vanaf 5 mei kan je ook maaltijden afhalen en laten bezorgen. ACTIE: bij afhalen van een bestelling vanaf €50 krijgt u een mooie fles wijn cadeau!


Hudson is een casual dining restaurant en neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart. De sfeer in het restaurant is urban, classy en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Ook aan de altijd riante bar van Hudson is het heerlijk toeven met cocktails, speciaal biertjes en barbites.

Tasty Food with an American Bite

Bestel bij Hudson at Home


Indien je als sponsor niet in deze lijst staat, maar je wilt wel extra aandacht vragen voor jouw actie/situatie, neem dan contact op met Wouter Prins.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement