Sponsorcommissie zoekt extra handjes!

HRC mag zich gelukkig prijzen met vele bedrijven die al jaren HRC sponsoren. Zo is daar bijvoorbeeld Zandvliet die inmiddels al meer dan 20 jaar HRC steunt in haar ambities. Niet alleen zijn we heel blij met de financiële steun die daar uit voortkomt maar ook met de relatie met de sponsoren  en de mensen daarachter zelf. Dat zijn vrijwel altijd lange termijn relaties gekoppeld aan respect en vriendschap. Geheel in lijn met de rugby cultuur.

De commissie heeft de afgelopen jaren veel stappen gezet om meer terug te kunnen geven aan sponsoren. “Voor wat hoort wat” immers en dat helpt ook om nieuwe sponsoren te werven. De voorzitter van de sponsorsommissie maakt onderdeel uit van het HRC bestuur waardoor de lijnen kort zijn en we snel kunnen handelen.

Er is nu een uitstekende basis en een goed verhaal richting bestaande en ook nieuwe sponsoren. In de sponsorcommissie is nu ruimte om de basis verder uit te gaan nutten richting met name nieuwe sponsoren. Partijen die we nog niet kennen verbinden aan onze mooie club!

gevraagd
2 vrijwilligers (M/V) die het leuk vinden om HRC verder te promoten en nieuwe sponsoren te werven dan wel nieuwe bronnen van inkomsten te gaan genereren. Liefst dus wat extroverte personen. Handig is als je Marketing / Sales ervaring en of affiniteit hebt door je huidige werk.

We komen graag in aanraking met mensen met dit profiel. Eigen rugby ervaring is niet van belang, dus ouders van jeugdspelers die zelf nooit gespeeld hebben zijn meer dan welkom!

interesse? vragen?
Neem contact op met Hein Brat (voorzitter sponsorcommissie).