Sponsorborrel HRD groot succes

  -   Nieuws

Op de vrijdagavond van de Haagsche Rugby Dagen was het overal gezellig op de club en zo ook op het terras van ons clubhuis. Daar waren de sponsoren van de club uitgenodigd voor een sponsorborrel om het begin van het nieuwe seizoen gezamenlijk mee te maken.

Tijdens de borrel was er uiteraard ook een serieuze noot. Na het algemene welkomswoord van onze voorzitter Pieter Hoog werd er ook stil gestaan bij het overlijden van onze hoofdsponsor Loek Zandvliet. Loeks vrouw en beide zonen waren ook op de borrel aanwezig en de mooie woorden van Pieter over Loek (die bijna 25 jaar dat hij HRC sponsorde) werden bijzonder goed ontvangen door alle aanwezigen.

Na Pieter was het de beurt aan Director of Rugby Matt Roper om de sponsoren iets meer te vertellen over rugby en over de plannen van onze club. Op het moment van de speech van Matt was onze jongste jeugd druk in weer op onze twee velden. Een mooi en druk geheel bij elkaar en voor sponsoren een mooi inzicht in de toekomst van de club.

De sponsoren waren vervolgens getuige van een mooie en spannende wedstrijd tussen HRC en het Nederlands Studenten Rugby Team. Op het allerlaatste moment zagen we HRC helaas net aan het kortste eind trekken, maar het was verder een zeer geslaagde avond!

Tot slot gaat er vanuit de sponsorcommissie veel dank uit naar Gransjean en Marius voor het verzorgen van de interne mens met de heerlijke hapjes en uitstekende wijnen!

De sponsorcommissie organiseert regelmatig borrels en evenementen. Wil je er meer over weten over hoe je HRC kan sponsoren? Neen dan contact met ons op!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement