Haagsce Rugby Club - HRC 1

Help jij HRC verder groeien? Meld je aan als sponsor!

Onze rugbyclub wordt steeds professioneler. Het ledenaantal groeit in hoog tempo en we hebben flink geïnvesteerd in onze huisvesting.

Het resultaat mag er zijn: we genieten nu allemaal van een indrukwekkend clubhuis met prachtige voorzieningen.

Mede dankzij onze sponsoren hebben we dit kunnen realiseren. En wij hebben nog veel meer plannen! Heb jij een bedrijf of ken jij bedrijven die ons willen steunen? Die hun logo willen verbinden aan onze club? Of die reclame willen maken langs het veld, via de live-stream, of op onze broekjes? Mensen die onze club een warm hart toedragen en graag mee helpen aan onze groei? Jullie tips zijn van harte welkom!

Korting op contributie

Een van de mogelijkheden om HRC zakelijk financieel te steunen is de aanschaf van een reclamebord langs het veld. De kosten hiervoor bedragen € 600 excl. btw per bord per jaar voor een bord langs het hoofdveld en € 500 excl. btw voor een bord langs het kunstgrasveld. Elk aangebracht/gekocht bord geeft gedurende het sponsorcontract recht op jaarlijks € 100 korting op uw contributie. Met drie borden speelt u of uw kind dus gratis. Neemt u voor bordsponsoring of andere mogelijkheden voor (zakelijke) sponsoring contact op met de sponsorcommissie

 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement