Sponsor in the spotlight: I am Luigi

  -   Nieuws
Sponsoren in de Spotlight: om hun bijzondere band met HRC uit te lichten

Je bent trots op je lijf en je team put er vertrouwen uit: een schouderpartij waar een vliegtuig op kan landen, biceps die garant staan voor serieuze hand offs, een strak sixpack, een taille waar je meisje jaloers op is, of een nek die het geweld in iedere scrum met gemak kan weerstaan en bovenbenen die eveneens een vaste plek bij de front five verraden. Maar als je de stad in gaat voor een mooi pak, een jeans of een goed overhemd, is de kans groot dat een verkoper(tje) met confectiemaat 42 je geringschattend opneemt en net iets te arrogant meldt dat “meneer wel een serieus moeilijke maat heeft en dat het dus niet gaat lukken”.

De oplossing? Maak voortaan een afspraak bij I am Luigi aan de Herenstraat 85A in Voorburg! Dan weet je zeker dat Bart Jan je ontvangt met koffie of wat anders te drinken (een herenmodezaak waar je als eerste tegen de bar aan loopt, hoe cool is dat) en dat hij de tijd neemt om goed door te spreken wat je zoekt en wat voor jou de goede keuze is. Iemand die vaak onderweg is zal hij daar bijvoorbeeld passende stoffen aanraden, voor iemand die veel staande presenteert wordt een pak net even anders gesneden en die bruidegom die zijn zinnen had gezet op een gedurfd terracotta driedeel ging – nadat Bart Jan en het door hem ingefluisterde bruidspersoneel hadden geprobeerd hem op andere gedachten te brengen – toch echt zonder pak de zaak uit. Bart Jan wist namelijk dat de bruid voor oudroze koos en dat dat gillend vloekte met de kleurkeuze van haar aanstaande. Nog op de avond van de bruiloft kreeg hij een belletje van de kersverse echtgenoot (die elders zijn zin had gekregen) dat zijn lief gelukkig nog wel “ja” had gezegd, de fotograaf naar een zwart wit rapportage was geswitched en dat hij van nu af aan braaf naar Bart Jan zou luisteren. Tot op de dag van vandaag is hij een van Bart Jan zijn trouwste relaties….

Na wat drinken en praten maak je samen met Bart Jan een keuze voor een goed model en kies je uit de onuitputtelijke hoeveelheid schitterende Italiaanse en Engelse stoffen, maakwijze, hoeveelheid handwerk, voeringopties, knopen, gare kleuren, het aantal knoopsgaten (omdat knoopsgaten meer handwerk is, gold vroeger hoe meer gaten hoe meer (oud) geld) etc., iets dat echt bij jou past. En geen zorgen, hij leidt je er vakkundig doorheen en er zal geen moment zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet.  Daarbij kan je het heel wild en fashion forward maken of juist heel klassiek houden en alles ertussenin, precies wat jij wil.

Vanzelfsprekend wordt je ook met vakkundige precisie opgemeten (waarbij Bart Jan zijn kleermakers oog garandeert dat je na een uitbundige zomervakantie of het voortzetten van je rugby carrière in het 3e niet helemaal opnieuw opgemeten hoeft, he knows were to let it out just a little).

Na een week of 5 (spoedbestellingen daargelaten) kan je een kledingstuk ophalen dat je als gegoten zit en dat (bij) jou past als geen ander.

Wanneer je voor een volledig door de met zorg geselecteerde Portugese kleermaker handgemaakt pak koos (geen snelle verlijming o.I.d. in het canvas binnenwerk, echt alles is vakwerk) moet je rekening houden met een prijskaartje vanaf €999,00, maar Bart Jan heeft ook een corporate lijn die gunstiger geprijsd is (ca €650,00 en een dergelijk bedrag zou je ook voor een confectie pak neer kunnen tellen….)

Voor de goede orde; de collectie bestaat niet alleen uit maatpakken. Colberts, shirts, pantalons, chino’s, bomber jacks, winterjassen, vestjes, (fluwelen) tuxedo jackets (de feestdagen komen er weer aan!), sneakers, schoenen: het kan allemaal op maat, gepersonaliseerd en in de kleurstelling die jij wil (mooi oranje blauw bijvoorbeeld) worden geleverd. Daarnaast kan je altijd een fijne (cashmere) trui, sokken, een goede (zijden) das en andere accessoires halen bij I am Luigi (een leuke cadeautip!)

Bart Jan neemt altijd voor iedereen de tijd, daarom werkt hij uitsluitend op afspraak. Deze kunnen ingepland worden via het contact gedeelte op de website of via contactgegevens onder dit artikel.

En voor het geval dat je nog niet helemaal overtuigd bent dat je bij I am Luigi aan het juiste adres bent, delen we ook nog even het antwoord dat Bart Jan gaf op de vraag waarom hij juist HRC sponsort. Niet alleen kent hij veel mannen van HRC en sportte hij zelf op hoog niveau, vanaf zijn eerste bezoek aan de club werd hij gegrepen door “the sport for animals played by gentlemen” en de sfeer van mannen die voor elkaar en voor het team door het vuur en tot het gaatje gaan. Daarom staat zijn bord lang onze lijn en daarom (en omdat rugby een man vormt, maar kleren de man maken) moet jij bij Luigi/Bart Jan zijn.

I am Luigi B.V. – Luxury tailoring | Herenstraat 85 A, 2271 CC Voorburg | 070-2134852 | sales@iamluigi.nl | www.iamluigi.nl | Instagram iamluigi.official

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement