Sponsor in the spotlight: Crowners

  -   Nieuws
Dankbaar voor en trots op onze sponsoren!

We hebben in onze spotlight eerder gericht op de bedrijven van een drietal die hard HRC-mensen (HUNA van de mannen van Van Soldt, de Burgerbar van onze Cody Berrevoets en Orchestra van oud-voorzitter Roderik Bolle), maar de verbondenheid die zo typerend is voor rugby reikt verder en is veel bredere dan dat. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het bord van Crowners dat langs het 1e veld staat. Hoewel de mannen van Crowner’s Services B.V. stuk voor stuk niet zouden misttaan op het veld, was het het spelplezier van kleinzoon Esam Haanstra die bij de Mini’s speelt, dat managing director Tony Elshout reden gaf om HRC te gaan steunen. En dat geeft ons weer reden om onze spotlight deze week te richten op dit mooie bedrijf!

Crowners is een bedrijf gespecialiseerd in het lassen van constructies en pijpsystemen voor de olie-, gas- en windindustrie. Ze hebben lasprocedures voor allerlei soorten staal. Van carbonstaal tot speciale legeringen en high tensile steel zoals S690.

De lassers, fitters en ijzerwerkers van Crowners zijn volledig gecertificeerd en allen meester in hun beroep. Als zij het niet kunnen lassen, kan niemand het….Ze kunnen echt elke constructie maken, klein of groot.

Ook handig; de werkplaats is in Rotterdam met toegang tot de open zee, vlak naast Rotterdam The Hague Airport. Transport is dus mogelijk via de weg, het water of het luchtruim.

Naast constructies maken op de eigen locatie kunnen ze ook ter plekke – op locatie – assembleren, zowel on- als offshore want de mensen van Crowners zijn gecertificeerd voor offshore werk. Installaties aan boord van schepen, platforms en booreilanden behoren dan ook tot de basisactiviteiten.

Mocht je meer informatie wensen, kijk dat op de website: www.crownersservices.nl of stuur een e-mail naar info@crownersservices.nl

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement