Sponsor in the spotlight: Burgerbar

  -   Nieuws
Cody = Burgerbar = super gezellig = de lekkerste burgers van Den Haag!

Zelfs in een lege – in verband met Corona enkel op afhaal draaiende – zaak is het gezellig om bij Cody langs te gaan want Cody is Den Haag, hij is een en al gezelligheid, kent iedereen, heeft hart voor HRC en – niet te vergeten – hij verkoopt echt de allerlekkerste burgers in Den Haag!

En als je dan (op 1,5 meter, want de Burgerbar is keurig Corona-proof en ze staan klaar om weer open te mogen) aan zo’n stoere tafel schuift voor een praatje, kan je je oren bijna niet geloven; wat een drive heeft deze vent. Iets half doen komt niet in zijn boekje voor! Toen hij nog op school zat ging hij vol voor de rugby (4 weken doorspelen met een gebroken enkel heeft zijn carrière alleen niet echt positief beïnvloed) en werkte hij in de horeca. Daarna heeft hij gereisd. Hij ging op wereldreis en in Nieuw Zeeland langs bij HRC-er Clint Hill. Daarna heeft hij tijd op Bonaire in de horeca gewerkt bij HRC-er Maarten van der Kolk. Toen vertrok hij naar Malta waar hij als makelaar aan de slag ging, onmiddellijk werd ingelijfd bij een van de 6 rugby clubs op het eiland en met regelmaat de krant haalde. Eenmaal weer terug in Nederland meldde hij zich (mind you hij was toen pas 23 jaar) bij zijn oud werkgever Burgerbar. 2 weken later was hij manager van een restaurant met 15 man personeel, 80 zitplaatsen en een nachtvergunning (normaal zijn ze open tot 5 uur en is dit DE plek om na het stappen nog even langs te gaan) en 6 maanden later was hij eigenaar!

Zoals alles wat hij aanpakt liep het meteen als een trein. Reden om dus ook wat van zijn verdienste in de club te steken, want de familie Berrevoets is (ook) een echte HRC familie. Cody speelt al zo’n beetje van af zijn geboorte – natuurlijk ging hij mee naar de wedstrijden van vader Ronald en mee naar de training van zijn 4 jaar oudere broer Ryan – tot zijn enkel het echt liet afweten. Dus toen de dames (met wie hij bij de Mini’s en de Cubs nog in een team zat) een sponsor zochten om de EHBO-koffer aan te vullen, sprong hij meteen in. En omdat Cody niets half doet, kwamen er ook trainingspakken voor de ladies van Xtreme en trainingstops voor de Colts van zijn vader en een bord langs de kant. 

Onze Colts in hun gesponsorde Burgerbar contacttops

Wat hij er voor terug krijgt? Heel veel gezelligheid op de club en in de Burgerbar! De Dames en de Colts komen – toen dat nog kon – graag een burger halen (natuurlijk met zijn allen en in tenue). Een groter plezier kan je Cody eigenlijk niet doen, een volle zaak, rugby, gezelligheid, goed eten leveren…zijn ogen gaan meteen glimmen….Helaas kan het nu nog even niet en is het geen makkie om net een zaak op een A-locatie in het centrum overgenomen te hebben. Maar Cody zou Cody niet zijn als hij niet vol blijft gaan en alvast plannen maakt voor straks, voor uitbreiding, voor nog beter en nog gezelliger. 

En wij? Wij zijn blij met en trots op leden als Cody die de rugby kernwaarden en de sfeer van lange, verbonden vriendschap 24/7 uitdragen en dus halen we regelmatig met liefde (juist nu!) een paar burgers af aan het Plein nummer 3. Kijk vooral metten even op het menu welke jij kiest. 
(Bezorgen kan overigens ook via Thuisbezorgd of Ubereats of Deliveroo (al houdt hij aan die laatste wat minder over)

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement