Sponsor in de spotlight: HUNA

  -   Nieuws
HRC wordt ondersteund door een aantal schitterende bedrijven. Reden om een kijkje te nemen bij onze sponsoren!

Als je langs gaat bij de gebroeders Van Soldt in hun winkel HUNA camping- & outdoorwinkel aan het Regentesseplein 220 in Den Haag, weet je het meteen: hier kom je thuis als HRC-er! Dat zie je aan Bob zijn HRC-petje, je merkt het omdat je er regelmatig een van onze clubcoryfeeën zoals Ralph Simonis, Bonni May, Harm van der Berg, Robert Pieterse en Michel van de Loos of een andere HRC-ers tegen het lijf loopt (vele zijn er vaste klanten, maar ze komen ook regelmatig langs voor een praatje en een kop koffie), op zaterdag staat natuurlijk de HRC-livestream aan op het scherm in de zaak en de kans is groot dat er in de ruim gesorteerde, gezellige winkel net een GTBM-ouder een all-weather jas of goede laarzen voor langs de lijn aan het passen is. Zelfs de website (onmisbaar in tijden van corona, ook als je zo service- en klantgericht bent als het team van HUNA) wordt onderhanden genomen door onze spelers Amir Rademaker en Jos van der Assem van whiskyfriday.

Dat HRC, HUNA en Van Soldt hecht verbonden zijn is niets nieuws. Het familiebedrijf bestaat al 1945 jaar en wordt gerund door een echte HRC-rugby-dynastie; beide broers (Bob als flanker en scrumhalf en Jim als center en in de jeugd op de tweede rij) speelden zelf voor HRC, net als hun vader, hun ooms en nu hun kids. Bob is daarbij hoofdtrainer bij onze Benjamins en lid van de technische staf, maar vlak ook moeder Ilja niet uit. Ze heeft dan misschien niet zelf gespeeld, maar ze staat met haar jaar 76 jaar nog 5 dagen per week met veel plezier in de zaak en daar zijn haar zoons met recht trost op.

Natuurlijk gaat het eenmaal binnen snel en vaak over rugby en over HRC. Bob stelt onomwonden dat dat hij alles – discipline, vrienden, kracht, sociale vaardigheden – aan de club te danken heeft en dat dat de reden is waarom zij de club als sponsor ondersteunen. Daar voegt hij overigens meteen dankbaar aan toe dat ze voor die sponsoring ook heel veel terugkrijgen! Zeker in deze tijd – waarin de winkel dicht moest en reizen er even niet in zit – is het niet makkelijk. Toch wisten veel leden de weg naar HUNA te vinden en dat heeft echt geholpen.

Het zou overigens een vergissing zijn om te denken dat het vooral om de gezelligheid en het rugby-familiegevoel gaat, want als je outdoor zegt moet je HUNA zeggen! Hier staat jaren ervaring op de vloer, hier wordt iedere klant (ook als je niet van HRC bent) persoonlijk en met veel kennis van zaken geholpen en hier staat service hoog in het vaandel. “Mensen die al in verschillende winkels zijn geweest voor goede wandelschoenen slagen bij ons wél” vertelt Bob trots. Serieus goed passende wandelschoenen zijn ook echt een specialiteit van HUNA. Een van de redenen waardoor de winkel tot buiten Den Haag bekendheid geniet. Maar naast goede outdoor schoenen en laarzen (in de maten 27-52) kan je ook bij HUNA terecht voor een ruime keuze aan outdoor kleding van mooie merken (van maat xxs tot en met 5xl dus van garnaal tot voorwaartse) en ze hebben alles voor backpacken, familie-kamperen en (verre rond)reizen. Daarbij letten ze bij HUNA – ook belangrijk – altijd goed op dat alle producten die ze verkopen zo eerlijk en duurzaam mogelijk zijn.

Dus ben je op zoek naar wandelschoenen, een lekkere warme fleece voor langs de lijn, een gaspitje voor in de camper, een mooi zakmes, zonnebrand voor in de bergen, anti-mug die ook tropische steekbeestje van het lijf houdt, een mooie rugzak voor trekking of gewoon voor op de fiets? HUNA! En vergeet de mannen van Van Soldt niet de hartelijke groeten te doen van HRC!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement