Sponsor in de spotlight: Hart Beach

  -   Nieuws
surf camp
Met onze sponsor Hart Beach zijn er tal van evenementen te organiseren

Het Haagse rugby is natuurlijk top, maar een goede surfspot en het strand in “de achtertuin” hebben is natuurlijk ook een feestje. Onze trouwe sponsor Hart Beach heeft een top locatie op het strand en biedt een scala aan mogelijkheden.

Die unieke strandlocatie, de heerlijke keuken en het aanbod van verschillende strand- en wateractiviteiten maken Hart Beach dé plek om te relaxen of juist een sportieve kant van jezelf te ontdekken. De besloten ruimtes lenen zich overigens uitstekend om tijdens brainstormsessies of vergaderingen tot nieuwe inzichten te komen. Een teamuitje, zakelijke meeting, bedrijfsfeest, familiedag, kinderpartijtje of vrijgezellenfeestje? Bij Hart Beach is echt alles mogelijk. Spreek Romke Schuitmaker gewoon een keer aan op HRC of neem contact op met het team van Hart Beach. Om een beetje een beeld te geven van de opties die Hart Beach biedt, hieronder een greep uit die mogelijkheden (inclusief een leuke korting voor HRC-leden op de surfkampen in de mei- en zomervakantie 2023)

SURF CAMPS

Leren surfen op dé surfspot van de Benelux? Tijdens de Surfcamps staat surfen en plezier maken centraal! We zijn heel de dag lekker buiten op het heerlijke strand van Scheveningen. De deelnemers zijn worden ingedeeld in groepen van 6-12 en 12-16 jaar oud, waarbij iedere groep in zijn eigen tempo kennis maakt met de beginselen van surfen, surfskaten en suppen. Al meer dan 25 jaar beleven wij met zowel nieuwe als bekende kids de tofste avonturen in de schoolvakantie! Come join us! Alle surfcamps zijn trouwens alle vakanties. Zoals de meivakantie en de hele zomervakantie. En als je als HRC-er (of als ouder van een HRC speler) online een surfcamp voor de mei- of zomervakantie 2023 boekt krijg je korting! (Code: srfcmp5)

KIDS FEESTJES

Little Hart Feestje. Een surffeestje buiten op het strand. Door middel van muziek, spel, beweging en hele speciale surfboardjes worden de jarige en de gasten/vriendjes geïntroduceerd in de wereld van het surfen. Dit feestje is onderdeel van het Little Hart programma en ouders mogen samen met hun kindje meedoen!

Schatzoeken. De kids moeten samen verschillende opdrachten uitvoeren om zo de weg te vinden naar de schatkaart. En zodra de schatkaart is gevonden gaan ze natuurlijk op zoek naar de schat van kapitein Hart.

Surf/sup partijtje. Kids tussen de 6 en 16 jaar oud die lekker willen leren surfen? Dan is dit een topper! De kids worden in groepjes ingedeeld op basis van ervaring en leeftijd. Onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs gaan ze 1,5 uur per les het water in.

Skate partijtje. De jarige en de vriendjes cruisen over de Scheveningse boulevard met een longboard, surfen op straat met een surfskate, of rollen door onze eigen skate bowl. De instructeurs passen de les aan naar het niveau en de wensen van de groep. Plezier, adrenaline en een onvergetelijke ervaring gegarandeerd!

Hart Beach
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement