Sponsor-event

-   Colts
portobelle burger
Colts 1 ging eten bij de Burgerbar

Colts 1 organiseerde na de met 7-27 gewonnen uit-wedstrijd tegen de gepromoveerde Amstelveense RC (niet de makkelijkste pot, al hadden ze dat ook aan hun eigen fouten te wijten) een eigen “sponsor-eventje” bij “hun” sponsor Burgerbar; ze gingen met zijn allen eten bij Cody aan het plein! Lekker, super gezellig, een aanrader voor iedereen en zeker voor herhaling vatbaar. Cody en zijn staf vinden het natuurlijk prachtig dat ze weer mensen in de Burgerbar mogen ontvangen en zelf “zijn” Colts zijn meer dan welkome gasten; die wil hij iedere avond wel aan tafel hebben.