Speciale training voor TBM

-   Benjamins

Afgelopen woensdagavond kregen onze Turven, Benjamins en Mini’s een hele speciale training! Niet hun reguliere trainers stonden klaar op het veld voor onze jonge helden, maar de spelers van het Nederlandse XV U20!

Het Nederlands team U20 houdt deze week haar trainingskamp ter voorbereiding op het aanstaande EK, op HRC! En hoe leuk is het dan dat zij hun beste trainingsoefeningen konden doen met onze turven, benjamins en mini’s. Ondanks de herfstvakantie, was het erg druk met zo’n 150 kids (waaronder twee van RC Delft!).

Mannen bedankt! Het was geweldig om te zien hoe jullie met zeer veel inzet en enthousiasme aan de slag waren! Veel succes deze week en natuurlijk eind maart in Coimbra (Portugal)!