Spannend!

  -   Dames
Xtreme CHeetahs
Het verslag van de thuiswedstrijd van HRC Xtreme tegen de Cheetahs

Afgelopen zondag stond de zware wedstrijd tussen de dames van HRC Xtreme en Cheetahs op het programma. Xtreme kwam desondanks flitsend uit de startblokken. Al snel werd de eerste try van de wedstrijd door Xtreme’s Rachel van der Winden gedrukt en vervolgens verdween ook de conversie tussen de palen (7-0). De Cheetahs counterde met goed samenspel en dat resulteerde in een try van Rowan van Meerveld voor de bezoekers (7-5). Het ging vervolgens gelijk op tot de rust en het verschil was minimaal.

Na de rust kwam Hannah van Beukering aan de bal en de winger van Xtreme drukte de eerste try na de rust (12-5). Maar ook nu herstelden Cheetahs zich: het was Marit Bras die aan de andere kant scoorde en het verschil was daardoor weer klein (12-10).

Maar toen was Xtreme weer aan de beurt: Noa Donkersloot rende door een paar tackles heen en drukte een try. De conversie van Do Velema was raak en Do drukte vervolgens nog zelf de afsluitende try van de wedstrijd en kickte ook die conversie raak. Eindstand: 26-10.

Diverse foto’s met dank aan en © van Frank van Leeuwen. Zijn foto’s zijn tegen geringe vergoeding voor eigen gebruik te verkrijgen via Sportsnap.nl

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement