Sinterklaasfeest op HRC

-   Guppen

Afgelopen week hadden we op HRC weer ‘hoog’ bezoek, woensdagavond en zaterdagochtend was er een heus Sint en Pieten feest voor de turven en de guppen.

Zij werden tijdens hun training verrast en hebben vervolgens het Sinterklaasfeest gevierd. Sinterklaas had een verwarmend cadeautje meegenomen voor onze turven en guppen.Ook had een sint speciale ‘dankjewel voor jullie geweldige inzet’ presentjes voor alle enthousiaste trainers geregeld.

Dankzij de inzet van enthousiaste vrijwilligers, de financiële bijdrage van het GTBM-bestuur, een sint, Q’s Horeca,  een aantal guppenouders en Barbarossa Beach hebben de turven en guppen een mooi sinterklaasfeest gehad.Langs deze weg allemaal heel hartelijk dank!