Seizoen (bijna) ten einde voor GTBM

  -   Benjamins

Met een uitermate gezellige BBQ afgelopen 9 juni is voor de meesten het seizoen 2017/2108 ten einde gekomen. Alleen komend weekend spelen nog een paar teams in Frankrijk op toernooien in Epernay en Tourcoing.

Vanaf 16:00 was het springkussen dat eerder deze ochtend nog gebruikt was voor de Haagsche Guppen Rugby Dag weer druk bevolkt. Terwijl de kids zich heerlijk konden uitleven, waren de ouders gezellig met elkaar aan het borrelen en werden de mooie anekdotes van het afgelopen seizoen met elkaar gedeeld en vast vooruitgekeken op het komende seizoen.

Elke categorie had een eigen afsluiting. In groepjes gingen de Guppen, Turven, Benjamins en Mini’s uiteen om naar de lovende woorden van de trainers te luisteren over ieders goede inzet en groei het afgelopen seizoen. Diploma’s, schildjes en petten werden uitgereikt aan de spelers als een mooie herinnering aan het seizoen. En natuurlijk werden ook de trainers, teammanagers en andere vrijwilligers uitgebreid bedankt voor hun inzet.

Vervolgens kon iedereen aanschuiven in de rij voor de BBQ. Het werd gezellig laat.

Dank aan alle organisatoren, vrijwilligers en natuurlijk Robert voor het organiseren van deze seizoensafsluiter voor de GTBM. Geniet van de zomer en tot volgend seizoen!

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement