Samen sterk

Zij steunen ons, wij steunen hen! Dit is het moment om onze sponsoren in de horeca te steunen.

Als rugbyers zijn we gewend om samen te strijden; niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. Op dit moment zitten we vol in de tweede golf en de horeca zit grotendeels in de hoek waar de klappen vallen. Dat geldt ook voor onze sponsoren in de horeca. Omdat zij er zijn voor de club, is het belangrijk dat wij er nu voor hen zijn. En zeg nu eerlijk; samen de schouders er onder zetten was nog nooit zo lekker! Het aanbod de kanjers van Food to Love vind je via deze link en hieronder vind je een overzicht van de diverse opties en acties. Houd je vooral niet in.

• Restaurant In den Doofpot in Leiden begeeft zich op de afhaalmarkt met een luxe dinerbox. Om je lekker te maken hebben vind je helemaal onder dit bericht alvast een plaatje van zo’n box bijgevoegd. Hij is te bestellen via de website van In den Doofpot. In de box vind je 4 exquise gerechten die je thuis zelf kan afmaken (tenzij je zo’n gouden ticket wint, want dan komt de chef het hoogst persoonlijk thuis voor jou doen).
  • Bij Cafe Restaurant Rootz, gevestigd in een oud koetshuis aan de Grote Marktstraat 14 in Den Haag, kun je heel gemakkelijk elke dag je bestellingen plaatsen voor afhaal of bezorging (wel je postcode even invoeren om te kijken of bezorging lukt). Hapjes, borrelen, Côte de Boeuf, daghap, bieren, wijnen, keuze te over! Ook kun je gepersonaliseerde cadeaubonnen aanschaffen en dat alles vanuit huis via de website van Rootz.
  • Eigenaar van de Burgerbar, oud speler, broer van Ryan die in het eerste speelt, zoon van Colts trainer Ronald; natuurlijk steunen we ook onze sponsor Cody Berrevoets door bij hem zo’n waanzinnig lekkere burger te bestellen en af te halen, of te laten bezorgen. Je vindt het menu op de website. Via de site kan je ook bestellen, of je gaat naar de site van een van de bezorgpartners Ubereats, Deliveroo & Thuisbezorgd. De Burgerbar is open van maandag tot en met woensdag van 15:00-22:00 uur en van donderdag tot en met zondag van 12:00-23:00 uur. En als klap op de vuurpijl: als je komt afhalen en aan de kassa meldt dat je van HRC bent, krijg je 10% korting.
  • Ook bij Jamey Bennett Kitchen en Bar aan de Plaats in Den Haag zijn alle gerechten van de reguliere menukaart en een speciaal samengesteld menu met een vaste prijs, af te halen. Het enige probleem is misschien dat het moeilijk kiezen is, alhoewel het is allemaal heel erg lekker, dus je zit nooit mis. Kijk alvast even op de onder dit bericht bijgevoegde menukaarten en bestel op de site.
  • De zaken van onze Cubs trainer Kia van der Laan – Bagels & Beans – mogen natuurlijk niet ontbreken! De plek om je lunch op te halen of te bestellen. Het bezorggebied wordt bepaald door zijn bezorgpartners Thuisbezorgd.nl en UberEats.com en het reikt ruwweg van de Vogelwijk tot de Binckhorst. In je lunchpauze even langs gaan voor een bagel, koffie of vers sapje, is natuurlijk nog leuker en het zorgt ook nog eens voor wat lichaamsbeweging en een frisse neus. Je kunt overigens vooraf al bestellen en betalen via bestel.bagelsbeans.nl, dan staat het voor je klaar op het door jou aangegeven tijdstip. Bellen mag natuurlijk ook altijd!  Je vindt vast een Bagels & Beans in de buurt: aan de Plaats 21, (070-3621420) op het Spui 40 (070-3020389), in de Aert van der Goesstraat 2 (070-3061639) aan de Thomsonlaan (070-3020389) op het Piet Heinplein 3 (070-3637989) en in Delft aan de Markt 61 (015-2125513).
  • En wat te zeggen van het vroegere clubhuis van HRC: Rio Deux! Toen we nog geen eigen veld hadden waren zij zo gastvrij om de deuren open te zetten voor HRC. Laten we dat, nu die deur even verplicht dicht zit, vooral niet vergeten! Doe je zelf of een ander een plezier en koop zo’n leuke tegoedbon want voorpret is ook echt pret en wat in het vat zit verzuurt niet.
  • Ook Bouzy (https://bouzywineandfood.nl/) laat zich van haar beste kant zien in deze uitdagende tijden en spoort iedereen aan om vooral niet te stoppen met genieten! Hun heerlijke truffelmenu (€29,50 p.p.) voor dit weekend (23 en 24 oktober) helpt daar zeker bij. De precieze omschrijving vind je onder dit bericht. Het is helemaal klaar om op tafel te zetten, je hoeft alleen nog maar een paar simpele handelingen voor het hoofdgerecht te doen. En vergeet vooral de bijpassende fles(sen) wijn niet. Je kan het vrijdag of zaterdag afhalen tussen 16:00 en 18:30 uur aan de Denneweg 83. Thuisbezorgen in de regio Den Haag kan ook voor €7,50. extra en wees er op tijd bij want OP=OP!! Hoe je bestelt? Via de mail (info@bouyzywineandfood.nl) of met een appje aan (06-19011973), en op hun Insta vind je wat voor lekkers ze voor volgende week aanbieden.
  • En bij Wicked Wines zijn de Wicked boxen terug! De wekelijks wisselende boxen (€42,50 voor 2 personen) kunnen afgehaald of bezorgd worden op vrijdag, zaterdag en zondag! Je heerlijke Sushi of Wicked box bestel je makkelijk via de website (gebruik het online bestelformulier), of je stuurt een mailtje naar: home@wickedwines.nl. Afhalen doe je aan Bazarstraat 42, maar ze bezorgen in Den Haag, Wassenaar, Voorburg en Rijswijk doen ze zonder meerprijs! Wil je weten wat er voor dit weekend in de box zit? Dan kijk je op de menukaarten onder dit bericht of je klikt op afhaalmenu.

O, en als je dan toch bezig bent …. Posten jullie een prentje van al dat heerlijks op je sociale media met een tag? Goed voorbeeld doet goed volgen, dus daar help je onze sponsoren ook mee!