Samen in actie voor de voedselbank

  -   Benjamins
voedselbank

HRC doet mee aan de voedselbankactie van de sport in april, en kan jouw hulp goed gebruiken!

Wat houdt de voedselbankactie in?
De voedselbankactie in april is een initiatief waar sportclubs door heel Nederland aan deelnemen. April blijkt voor voedselbanken in Nederland een uitdagende maand, omdat de voorraad aan boodschappen, eerder opgebouwd rond de feestdagen in december, tegen die tijd vaak is uitgeput. Daarom slaan wij, samen met de KNGU, KNHB, Rugby Nederland, NGF, Atletiekunie, Nevobo, KNKV, NOC*NSF en andere clubs, de handen ineen om houdbare producten in te zamelen.

Waarom doen wij mee?
Het is een mooie kans om onze club te laten schitteren en hulp te bieden aan mensen in de regio Haaglanden die het nodig hebben. We maken echt een verschil en versterken onze band met de lokale voedselbank en andere partners. Deelname aan de voedselbankactie versterkt het gevoel van verbondenheid en trots binnen onze club. Iedereen kan bijdragen!

Hoe kun jij bijdragen?

  • Houdbare producten doneren in de kratten in ons clubhuis. Op het boodschappenlijstje staan producten die hard nodig zijn. Tot 26 april zullen wij producten inzamelen.
  • Verzin samen met je teamgenoten een leuke actie voor de voedselbank Haaglanden! Deel een foto of kort verslag van je actie via redactie@haagscherugbyclub.nl (e-mail) of @haagscherugbyclub (Instagram).
  • Een donatie overmaken aan de voedselbank Haaglanden.

Challenge
Welke categorie (Guppen, Turven, Benjamins, Mini’s, Cubs, Junioren, Colts, HRC 1, HRC Xtreme, HRC 2, HRC 3, Espoirs of Touch Rugby) van HRC heeft als eerste een krat gevuld met houdbare producten!?

Challenge 2
Welke categorie doneert de meeste houdbare producten?

Veel dank voor alle bijdragen!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement