Rugbykamp op HRC

  -   Benjamins
rugbykamp
Laat de herfstvakantie maar komen!

Diverse internationals en topspelers, waaronder niemand minder dan onze eigen David Weersma, komen jou 3 dagen lang training geven tijdens het rugbykamp op HRC van 16-17-18 oktober.

David werd afgelopen seizoen uitgeroepen tot ‘speler van het jaar’ door Rugby Nederland & hij was de topscorer in de Rugby Europe Championship met het Nederlands team…. Hoe gaaf!! Hij zal je samen met andere topspelers veel tips geven om je een nog betere rugbyer te maken. Ben jij er ook bij? That’s the Rugby Spirit!

  • Data: 16 t/m 18 oktober 2023 (je kan ook 1 of 2 dagen meedoen)
  • Locatie: Haagsche Rugby Club
  • Leeftijden: 6-16 jaar, indeling op leeftijd en niveau
  • Training: van international David Weersma en andere topspelers uit binnen- en buitenland
  • Voor de kinderen van 6-10 jaar zijn er ook andere activiteiten, naast het rugbyen. Voor de oudere kinderen is het een echt performance kamp.

Plezier in rugby staat voorop. Maar plezier zit ook in echt beter worden in rugby en jezelf ontwikkelen, maar ook ontspannen in de pauzes, leuke teamspirit activiteiten en uitdagende spellen. Op woensdag sluiten we af met een spectaculaire Rugbyshow voor de ouders, waarin we al onze rugbyskills laten zien.

Hoe ziet een dag er uit? We beginnen om 9.30 uur en de dag eindigt om 16.30 uur. Je kan vanaf 9 uur worden gebracht en tot 17 uur worden opgehaald. Een rugbykamp gaat net een stapje verder dan de clinicdagen. Zo is het net wat leerzamer, leuker en uitdagender. Alle oefeningen duren 15-20 minuten en we hebben tijdens de dag diverse pauzes, waarin je even kan bijkomen en we leuke spellen doen. Het wordt zeker een onvergetelijke ervaring!

Je wordt ingedeeld op leeftijd, niveau en voorkeur. De groepen zijn ongeveer 10 kinderen groot, waardoor je veel individuele aandacht zal krijgen.

Inschrijven en meer informatie:
Inschrijven kan via www.rugbyspirit.nl en volg de voorbereidingen via Instagram en Facebook.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement